Inscripcions al casal d'estiu de les escoles bressol

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

El casal es farà del 28 de juny al 31 de juliol i les inscripcions s'han de formalitzar abans del 4 de juny a la seu electrònica de l'Ajuntament.

Ja es poden fer les inscripcions al casal d'estiu de les escoles bressol municipals de Polinyà. La sol·licitud s'ha d'entrar a través de la seu electrònica abans del 4 de juny. El casal començarà el 28 de juny i s'allargarà fins al 31de juliol. Aquest servei està pensar per als infants de 0 als 3 anys, és a dir per a nascuts entre el 2018 i el 202 i majors de 4 mesos.

El casal d'estiu està previst que es realitzi tans a l'EBM Badabadoc com a la Ginesta. Però en cas de no arribar a les 30 inscripcions només s'oferirà a l'escola bressol Ginesta. L'horari del casa serà de 9 a 12h i de 15 a 17h amb l'opció dels següents serveis complementaris:

  • Acollida: de 8 a 9h i/o de 12 a 15h. En cas d'haver un mínim de sis famílies interessades, també s'oferirà acollida a partir de les 7h.
  • Menjador: de 12 a 15h. Per a aquest servei caldrà fer la inscripció i el pagament a part, directament a l'empresa que el gestiona i a través del seu propi formulari.

Consulta els preus del casal i dels serveis complementaris en aquest document.

Activitats del casal

Durant el casal d'estiu les educadores treballaran amb els infants hàbits i rutines per a fomentar la higiene, la cura personal i l'autonomia de l'infant. També faran descoberta d'un mateix i de l'entorn, a través d'activitats d'experimentació, tallers, jocs i treball de psicomotricitat. I, finalment, també es fomentaran els aprenentatges bàsics relacionals, motrius, lingüístics i comunicatius a través de jocs, cançons, activitats plàstiques i experimentals.

Darrera actualització: 02.06.2021 | 12:29