Polígons

En l’actualitat Polinyà disposa de 4 polígons industrials, tres d’ells desenvolupats i ocupats, i un darrer en fase de desenvolupament. El caràcter industrial de Polinyà fa que la major part de l’activitat es localitzi potencialment en els polígons industrials al voltant del nucli urbà. 
Polinyà es caracteritza sobretot per l’important nivell d’implantació industrial amb un conjunt d’àrees industrials que apleguen 383 empreses en els polígons industrials amb 6.383 treballadors (valor corresponent al 2007), un nombre comparable a la població censada, que és de 7.231 habitants (valor març del 2007).
Des del punt de vista sectorial, les activitats industrials transformadores són les principals, amb més de la meitat del número d’empreses i més de dos terços dels treballadors del total.
Les empreses es distribueixen en tres  polígons principals en el municipi, el quart, el polígon de Llevant està en fase de desenvolupament:
• Polígon Can Humet 
• Polígon Sud-Est
• Polígon Nord-Est

La via principal d’accés als tres polígons desenvolupats és la Carretera de Sentmenat B–142, que està connectada amb la B -140 que comunica Sabadell amb Mollet del Vallès.
Darrera actualització: 20.02.2017 | 15:33
Darrera actualització: 20.02.2017 | 15:33