Equipaments

Educació

L’educació determina el futur de qualsevol comunitat, és per això que és una de les prioritats de l’acció municipal. L’Ajuntament de Polinyà aposta per una vila educadora, on els ciutadans i ciutadanes trobin els serveis i equipaments que facilitin el seu aprenentatge i formació al llarg de tota la vida.

Entenem l’educació enfocada a desenvolupar competències per a la vida, per a què els infants, els joves i els adults puguin ser persones autònomes, compromeses i tenir una vida plena. La intenció és la de possibilitar que tota persona pugui gaudir d’un aprenentatge rellevant i amb sentit, que li permeti desenvolupar capacitats que expandeixin les seves oportunitats per portar una vida amb sentit i dignitat en la societat del coneixement.

Volem arribar a tenir uns serveis i equipaments on tothom trobi una vivència de gaudi, de creixement com a persona, de repte intel·lectual, de desenvolupament dels talents, i de celebració de la diversitat.

Aquesta acció es materialitza en el conjunt d'actuacions que duu a terme el Servei d'Educació, organisme de gestió de les competències municipals en matèria d'educació, amb l’objectiu final de  garantir la igualtat d’oportunitats i contribuir a la millora de la qualitat de l'educació.
 

 

 CONTACTE

 Oficina de Serveis a les Persones: C. Onze de setembre, 17
 Els dilluns de 17 a 18.30 h i els dijous de 9.30 a 13.30 h
 (els mesos de juliol i agost està tancat a la tarda).
 Cal demanar cita prèvia al telèfon 93 713 01 41
 educacio@ajpolinya.cat

Notícies