Ocupació i formació

El POL és el Servei d'Ocupació de Polinyà. La seva missió és promoure la inserció laboral de les persones que busquen feina millorant-ne la seva ocupabilitat a través de la formació per a l'ocupació, l’orientació professional i la intermediació laboral; així com també oferir servei a les empreses per satisfer les seves necessitats de captació i retenció de talent. El POL està adherit a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (SLO) de la província de Barcelona, la XALOC. 

S'ofereix: 

- Orientació laboral: Entrevista individual i assessorament personalitzat en relació a les necessitats formatives i/o de recerca d’ocupació. 
- Club de la Feina: amb recursos disponibles per fer una recerca activa amb el suport de personal especialitzat.
- Borsa de Treball per cercar/oferir feina i accedir a les ofertes de treball del servei.
- Formació per a persones en recerca de feina: Cursos de Formació per a l'Ocupació del SOC amb o sense certificat de professionalitat, cursos especialitzats (carretons elevadors, pont grua o higiene alimentària, entre altres) , cursos d’informàtica i competències transversals per a l’ocupació.  Tallers i càpsules per ajudar-te en la recerca de feina. 

- PROJECTES  actuals :
      - Plans d'Ocupació: Subvenció de la Diputació de Barcelona per a realitzar contractacions de caràcter temporal per al foment de l'ocupació, adreçades a persones amb dificultats d'inserció laboral o a col·lectius amb una elevada taxa d'atur.
      - Referent d'Ocupació Juvenil. Programa del SOC que té l'objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral. Per a joves entre 16 i 29 anys. 
      - Contractació de joves en pràctiques:  En el marc de la Garantia Juvenil, el SOC, amb l’ajuda financera de la Unió Europea, incentiva la contractació en pràctiques de  joves amb formació . L’objectiu és millorar la seva ocupabilitat amb l'adquisició de les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral i afavorir, d’aquesta manera, la seva incorporació al mercat laboral de forma estable.  
L’Ajuntament de Polinyà ha rebut una subvenció per a contractar una persona jove amb estudis universitaris durant el 2024.

*** RECORDA ***: Per a fer ús dels serveis del POL cal estar inscrit/a . Podeu reservar-ne cita a través de la seu electrònica o contactant amb el servei.

UBICACIÓ I CONTACTE:   Edifici el Roure, Carrer Balmes, 10 .
Tel.: 93 713 14 21 / Correu electrònic: SLO.POL@ajpolinya.cat 

Notícies
 • Tania Bravo García
  Tania Bravo García 09-01-2024

  Primera Tinença d'Alcaldia - Presidenta de l'Àrea de Governança i desenvolupament local i de l'Àrea de Serveis interns. Portaveu del grup municipal.

  Regidories:

  • Organització
  • Serveis Jurídics
  • Administració de Personal
  • Administració Electrònica
  • Desenvolupament tecnològic
  • Atenció a la ciutadania
  • Ocupació

  Grup municipal: PSC-CP