Ocupació i formació

El POL és el Servei d'Ocupació de Polinyà. La seva missió és promoure la inserció laboral de les persones que busquen feina millorant-ne la seva ocupabilitat a través de la formació ocupacional, l’orientació professional i la intermediació laboral; així com també oferir servei a les empreses per satisfer les seves necessitats de captació i retenció de talent. El POL està adherit a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (SLO) de la província de Barcelona, la XALOC. 

Els serveis que trobareu són: 

- Orientació laboral: Entrevistes ocupacionals, assessorament personalitzat en relació a les teves necessitats formatives i/o de recerca d’ocupació. 

- El Club de la Feina: amb recursos disponibles per fer una recerca activa amb el suport de personal especialitzat (ordinadors, zona Wifi, llistats d’empreses, premsa, etc.). 

- Borsa de Treball on es gestionen ofertes de feina fent una preselecció de candidatures ajustades a les demandes de les empreses.

- Formació per a persones en recerca de feina: Cursos de Formació Ocupacional amb o sense certificat de professionalitat, cursos especialitzats per obtenir carnets (carretons elevadors, pont grua o higiene alimentària, entre altres) , cursos d’informàtica i competències transversals per a l’ocupació.  També es realitzen tallers i càpsules per ajudar-te en la recerca de feina. 

- PROJECTES específics per fomentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur.  Els projectes actuals són:

      - Plans d'Ocupació: contractacions de caràcter temporal per al foment de l'ocupació adreçades a persones amb dificultats d'inserció laboral o a col·lectius amb una elevada taxa d'atur. PLA LOCAL D'OCUPACIÓ COL·LECTIU DONES 2022 (Termini de presentacions tancat ) PLA LOCAL D'OCUPACIÓ COL·LECTIU > 45  (Termini de presentacions tancat)

     - Referent d'Ocupació Juvenil. Programa del SOC que té l'objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral i/o ocupacional. Per a joves entre 16 i 29 anys. Les persones joves que vulguin cita amb la Tècnica referent d'ocupació juvenil poden reservar cita prèvia a la seu electrònica o al telèfon 93 713 14 21.

RECORDA: Per a fer ús dels serveis del POL cal estar inscrit/a . Podeu reservar-ne cita a través de la seu electrònica de l’Ajuntament o trucant al 93 713 14 21. 

Notícies
 • Tania Bravo García Tania Bravo García

  Primera Tinença d'Alcaldia. Portaveu del grup municipal PSC-CP

  Regidories:

  • Secretaria
  • Organització
  • Administració de Personal
  • Serveis Econòmics
  • Atenció Ciutadana
  • Desenvolupament Local
  • Polítiques d’Igualtat i LGTBI
  • Gent Gran

  Grup municipal: PSC-CP