Ocupació i formació

El POL és el Servei d'Ocupació de Polinyà. La seva missió és promoure la inserció laboral de les persones que busquen feina millorant-ne la seva ocupabilitat a través de la formació ocupacional, l’orientació professional i la intermediació laboral; així com també oferir servei a les empreses per satisfer les seves necessitats de captació i retenció de talent. El POL està adherit a la Xarxa de Serveis Locals d’Ocupació (SLO) de la província de Barcelona, la XALOC. 

Els serveis que trobareu són: 

- Orientació laboral: Entrevistes ocupacionals, assessorament personalitzat en relació a les teves necessitats formatives i/o de recerca d’ocupació. 

- El Club de la Feina: amb recursos disponibles per fer una recerca activa amb el suport de personal especialitzat.

- Borsa de Treball per cercar/oferir feina.

- Formació per a persones en recerca de feina: Cursos de Formació per a l'Ocupació del SOC amb o sense certificat de professionalitat, cursos especialitzats (carretons elevadors, pont grua o higiene alimentària, entre altres) , cursos d’informàtica i competències transversals per a l’ocupació.  Tallers i càpsules per ajudar-te en la recerca de feina. 

- PROJECTES específics per fomentar l’ocupabilitat de les persones en situació d’atur.  Els projectes actuals són:
      - Plans d'Ocupació: contractacions de caràcter temporal per al foment de l'ocupació adreçades a persones amb dificultats d'inserció laboral o a col·lectius amb una elevada taxa d'atur. 
      - Referent d'Ocupació Juvenil. Programa del SOC que té l'objectiu de facilitar i acompanyar la transició de les persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral. Per a joves entre 16 i 29 anys. 

*** RECORDA ***: Per a fer ús dels serveis del POL cal estar inscrit/a . Podeu reservar-ne cita a través de la seu electrònica

UBICACIÓ I CONTACTE:   C/ Balmes, 10 . Telèfon: 93 713 14 21 / correu electrònic: SLO.POL@ajpolinya.cat 

Notícies
 • Tania Bravo García
  Tania Bravo García 22-02-2023

  Primera Tinença d'Alcaldia. Portaveu del grup municipal PSC-CP

  Regidories:

  • Secretaria
  • Organització
  • Administració de Personal
  • Serveis Econòmics
  • Atenció Ciutadana
  • Desenvolupament Local
  • Polítiques d’Igualtat i LGTBI
  • Gent Gran

  Grup municipal: PSC-CP

AGENDA