Cooperació i solidaritat

Des de cooperació i solidaritat fem promoció de la Cooperació internacional al desenvolupament mitjançant el suport a projectes i programes de cooperació directa municipal, campanyes d’emergència humanitària o el suport a entitats i ONGDs.

L’Ajuntament de Polinyà dedica part dels pressupostos municipals anuals a finançar projectes d’ajuda als pobles en vies de desenvolupament i contempla la possibilitat de destinar fons a situacions d’emergència.

Amb l’objectiu d’optimitzar recursos i realitzar actuacions amb més impacte i més eficients, l’Ajuntament via subvencions convoca cada any un concurs públic perquè es presentin projectes.

Notícies
  • Com hi puc ajudar Conflicte bèl·lic a Ucraïna: com hi puc ajudar? 10-03-2022

    Aquí trobaràs actualitzada tota la informació d'interès per a aquelles persones que vulguin col·laborar a pal·liar els efectes de la crisi de refugiats provocada pel conflicte bèl·lic a Ucraïna.

  • Recollida de material per a Ucraïna a Polinyà Polinyà organitza una recollida de material per a Ucraïna 03-03-2022

    Les aportacions de material es poden fer arribar a les dependències de la Policia Local de Polinyà — Onze  de Setembre, 12 — preferentment durant els matins.

  • Convocatòria de suport al poble ucraïnès a Polinyà Convocatòria de suport a la societat ucraïnesa i en defensa de la pau 01-03-2022

    L'Ajuntament de Polinyà fa una crida a tota la ciutadania a concentrar-se aquest dimarts 1 de març a les 18.30 hores a la plaça de la Vila. D'aquesta manera, Polinyà s'adhereix a les convocatòries organitzades per la Federació de Municipis de Catalunya, l'Associació Catalana de Municipis, el Fons Català de Cooperació i la Xarxa d'Alcaldes i Alcaldesses per la Pau, per mostrar la solidaritat amb el poble ucraïnès, i en defensa de la pau.