El bon temps i la varietat dels actes afavoreix una afluència massiva als actes de la Festa Major

Dimarts, 12 de juliol de 2011 a les 00:00
Polinyà ha celebrat la Festa Major del 8 a l'11 de juliol amb una gran varietat d'activitats al carrer en les quals s'hi ha implicat les entitats i els diferents col·lectius de Polinyà. Enguany la diversitat dels actes, la presència en la programació d'artistes i grups de ressò i el bon temps ha contribuït a què s'hagi produït una afluència massiva als actes.

Les activitats, al carrer i gratuïtes, van començar el divendres amb la cercavila de Fudunito i la gran família, que també van participar al pregó. Seguidament, es va celebrar l'exhibició de ball i el musical de l'escola Bàilalo de Polinyà que va aplegar una gran quantitat de públic. Un altre espectacle molt concorregut va ser el que va fer el televisiu monologuista Dani Rovira, que va omplir a vessar la plaça de la Vila, el diumenge al vespre.

 

La Festa va incloure molts actes adreçats a un públic familiar, molts d'ells organitzats per associacions i col·lectius del poble: la Festa de les mascotes amb tallers, estands, exhibicions i desfilades de gossos. També la gimcana familiar del dilluns al matí amb proves i atraccions per a nens i nenes de totes les edats, la VI Trobada de gegants, la festa de l'aigua i de l'escuma, la Baixada de trastos i l'innovador espectacle de circ amb el reconegut grup Los galindos, etc.

 

La zona jove també va ser tot un èxit: divendres al vespre, el grup de Hip-Hop, establert al barri de les Termes, de Sabadell, Falsalarma va omplir de gom a gom l'espai; també van estar molt concorregudes les diverses sessions de DJ, amb la final del concurs de DJ i el concert de rock amb antics membres del grup Sangtraït.

 

La Vella Dixieland va oferir un dels millors concerts de jazz que es poden escoltar avui en dia al nostre país amb en companyia de la cantant Marian Barahona davant d'un públic entregat.

 

A la festa, com és habitual, no hi van faltar les havaneres, els balls, les sardanes o els focs.

Darrera actualització: 12.07.2011 | 04:02