Associació Excursionista Polinyà

Aquesta associació es va fundar l'any 1976 però organitza activitats des de 1974. És una entitat no lucrativa que treballa per continuar fomentant aquest esport a la població i donar-lo a conèixer a les famílies vingudes a Polinyà introduint els canvis i nous reptes que la societat actual demana. El treball està realitzat en la gran majoria per personal voluntari, excepte el d'administració, secretaria i treballs professionals puntuals.
El principal objectiu de l'entitat es fomentar i promoure l'esport de l'excursionisme a la població de Polinyà.
Les principals activitats que realitzen al llarg de l'any són: marxa Polinyà-Montserrat; caminades de diversos nivells; rondes; marxes; vacances familiars; excursions amb autocar; sortides d'esport d'aventura; el Pessebre Vivent de Polinyà. En elaboració hi ha el projecte de publicacions relacionades amb la natura a Polinyà.
Participen a la Cavalcada de Reis, al Carnaval, a la Festa Major d'Hivern i d'Estiu, a la Fira d'Entitats i en alguns esdeveniments esportius. Organitzen sopars de socis i sòcies els dissabtes a les 9 del vespre així com el sopar de Pre-Nadal, al desembre.

Carrer Montseny, 8 local - 08213
Telèfon: 937133206
Adreça electrònica: associacioexcursionistapolinya@gmail.com
Darrera actualització: 23.02.2022 | 14:20