Equipaments

Benestar Social

Els Serveis Social bàsics són el primer nivell del sistema públic dels Serveis Socials i la garantia de més proximitat a les persones. Estan orientats a l'atenció social individual, familiar i col·lectiva, contribuint a prevenir el risc d'exclusió i enfortir els llaços de cohesió social, treballant amb els serveis socials comunitaris i amb les altres xarxes de protecció en projectes conjunts relacionats amb el benestar social.
Els serveis socials engloben els serveis, programes i intervencions que fan els professionals de l’àmbit social per garantir les necessitats socials bàsiques i millorar la qualitat de vida de la ciutadania de Polinyà.
 

Atenció social:
Els serveis socials van adreçats a tots els i les residents al municipi. Dóna resposta a necessitats i mancances de tipus social de la ciutadania mitjançant un equip de professionals que informa, acull, orienta, assessora, tramita documents, i gestiona prestacions i ajuts econòmics. L'equip de Serveis socials Bàsics de Polinyà està format per tres treballadores socials i una educadora social. Una de les treballadores socials realitza tasques de tècnica de la regidoria d'igualtat.

 

 CONTACTE

 Oficina de Serveis a les Persones: C. Onze de setembre, 17
 Els dilluns de 17 a 18.30 h i els dijous de 9.30 a 13.30 h
 (els mesos de juliol i agost està tancat a la tarda).
  93 713 01 41
 serveissocials@ajpolinya.cat