Educació

Des de la Regidoria d’Educació es gestiona i dinamitza activitats i programes educatius: activitats complementàries per als centres educatius, activitats extra-escolars, servei de català, programa de formació de persones adultes, escola bressol municipal, manteniment de centres educatius activitats i programes educatius.

  • Programa d’acció educativa: Des d’aquest programa s’impulsa la guia d’activitats complementàries per als centres educatius (Guia Paidea), la planificació educativa municipal, el Programa de participació educativa: (Consell Escolar Municipal i Consell d’infants), i el suport econòmic a escoles i les AMPA per al desenvolupament de llurs programes i activitats i el foment dels aprenentatges bàsics i la formació al llarg de la vida a través del servei de l’Escola de Persones Adultes i el Pla de Formació Local.
  • Programa de Primer Cicle d’Educació Infantil. Gestió directa de les dues Escoles Bressol Municipals: l’EBM Badabadoc i l’EBM Ginesta, s’impulsen accions de suport a l’educació en l’etapa de la primera infància (0-3).
  • Programa de manteniment dels centres que imparteixen l’Educació Infantil i Primària: Es vetlla per la millora i el manteniment de les instal·lacions de les escoles públiques de Polinyà, així com de les Escoles Bressol, i del servei de consergeria que es dóna a cada escola d’educació infantil i primària

c/ 11 de Setembre, 17 - 08213
Telèfon: 93 713 0141
Horari:  
de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns de 16 a 19 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 08.08.2017 | 10:11