Del 19 al 22 de gener, Festa Major d'Hivern

Dimecres, 11 de gener de 2023 a les 00:00

Es recupera el Festival de la Gent Gran i la pedalada del club ciclista Polinyà, que no se celebraven des de l'inici de la pandèmia de la Covid-19

Ja està disponible el programa d'actes de la Festa Major d'Hivern, que se celebrarà del 19 al 22 de gener. Es pot consultar a l'app de Polinyà o a l'agenda municipal.

L’acte que obrirà la programació és la presentació del nou web municipal dedicat a la difusió del patrimoni cultural, artístic i històric de Polinyà. Es tracta d’un projecte obert, encapçalat per l’Arxiu Municipal, que vol comptar amb la complicitat dels veïns i veïnes de Polinyà per fer-lo més gran i col·lectiu. Tot plegat amb l’objectiu de fer créixer el coneixement, la recerca i la difusió del patrimoni polinyanenc. L’acte de presentació serà el dijous 19 de gener a les 19 h al Roure.

Divendres 20 de gener es portaran a terme la processó amb la pujada a l’església de Sant Salvador del sant. La sortida serà des de la Germandat a les 11 h. A continuació, un cop a l’església se celebrarà l’ofici i, després, la ballada de sardanes amb la Cobla Jovenívola de Sabadell davant el temple.

A la tarda, cinema amb crispetes al Centre Cívic. S’han programat dues projeccions de la pel·lícula de Disney Encanto. La primera projecció d’aquesta història d’una família extraordinària, el Madrigal, serà a les 18 h. La segona a les 20 h. Per a totes dues sessions cal reservar l’entrada a Entrapolis.

Dissabte 21 de gener se celebrarà la 36a edició de la Cursa de Polinyà. De 10 a 13 h es donarà el tret de sortida a les diferents categories. Les inscripcions a la cursa es tancaran el 15 de gener. I a la tarda, festival amb la gent gran: el casal El Roure recupera aquesta activitat que no se celebrava des de l’inici de la pandèmia de la Covid-19 amb exhibicions i espectacles que han preparat els seus usuaris i usuàries. També hi haurà l’actuació del Coro Rociero.

Finalment, diumenge 22 de gener, el Club Ciclista Polinyà organitza una pedalada que acabarà amb una xocolatada. Qui vulgui participar s’haurà d’inscriure el mateix dia de 9 a 10 h a la plaça de la Vila. La sortida serà a les 10 h. L’ús del casc és obligatori. I just després de la pedalada, sobre les 11 h, la plaça s’omplirà d’inflables per a la canalla i la companyia Xip Xap omplirà l’escenari amb el seu espectacle.

I per acabar la festa, diumenge a la tarda el grup de teatre de La Germandat representa l’obra escrita i dirigida per Susana Sentellas “Anem per feina!”, a les 18 h al Centre Cívic. L’obra parla de com un succés inesperat, un cop de sort, pot canviar la vida d’un grup de persones. L’entrada és gratuïta.

Darrera actualització: 16.01.2023 | 09:05