App i Xarxes Socials

App Municipal

L’App de Polinyà és una porta directa a tota la informació sobre l’actualitat, les activitats i els serveis del municipi. A més, a través d’aquesta eina podreu contactar amb l’alcalde i regidors municipals o comunicar-nos les incidències o avaries que puguin sorgir al poble per tal de resoldre-les més ràpidament.

Descarrega l'aplicació per a iOS

Descarrega l'aplicació per a Android

Hi trobareu els principals telèfons d’interès com per exemple el del servei de taxi o la policia, les farmàcies de guàrdia més properes, informació sobre com i on reciclar i sobre les diferents rutes que recorren el nostre patrimoni històric i natural.

L'App es completa amb un servei de notificacions perquè no us perdeu cap informació d'interès com ara canvis d'horaris, terminis d'inscripcions o carrers tallats.

Amb aquesta eina volem crear un nou canal de comunicació entre la ciutadania i l’Ajuntament que agilitzi i faciliti el contacte, a més de difondre i donar a conèixer tant els serveis municipals com el patrimoni de Polinyà.

Segueix-nos a les xarxes socials

Ajuntament de Polinyà

  

Polinyà Jove

  

Can Gavarra 

 

CFA El Roure

 

Policia Local

  

EBM Polinyà 

                                                                                                                        

Págines web

 Polinyà Jove

Polinyà Jove dissenya i desenvolupa les polítiques municipals de joventut amb l’objectiu de donar resposta a la realitat i necessitats del col·lectiu jove de Polinyà. Sempre amb la participació activa d’aquests. Gestiona, a més, l’Espai Jove El Casal, un punt de referència per a les persones joves del municipi on s’hi ofereixen diversos serveis, com assessories i acompanyaments, tallers i activitats de lleure i oci.

 Can Gavarra

El Centre de Serveis a l’Empresa i l’Emprenedoria Can Gavarra és un espai que té com a objectiu fonamental assessorar a persones emprenedores sobre la viabilitat dels seus projectes empresarials i facilitar les condicions de posada en marxa, creixement i consolidació d’aquests projectes, a través d’una oferta d’espai d’allotjament físic adequat a les seves necessitats pròpies de l’inici de qualsevol activitat.

 Esglèsia de Sant Salvador

El poble de Polinyà té, amb la petita església romànica de Sant Salvador, l’element històric, arquitectònic i religiós més antic, significatiu i valuós d’aquell període.

És l´únic testimoni que al llarg de més de deu segles ha presidit la vida dels habitants de Polinyà: primer, un nucli petit i rural i, actualment, un poble industrial de més de 8.500 habitants. L’edifici de l’església de Polinyà s’ha convertit en un símbol vertebrador d’identitat pròpia de gran valor històric, social i arquitectònic que destaca per sobre d’ideologies i creences.

 

Darrera actualització: 18.11.2021 | 13:55
Darrera actualització: 18.11.2021 | 13:55