L’INCASOL anuncia el projecte guanyador per a la futura promoció de lloguer a Can Rovira

Divendres, 28 de gener de 2022 a les 09:00

Els 33 habitatges es distribuiran en dues torres connectades per la planta baixa, un soterrani per a aparcaments i un local comercial de 200 m2

L’Institut Català del Sòl (INCASOL) ha anunciat el projecte guanyador del concurs per a la construcció de 33 habitatges de lloguer de protecció oficial al carrer de Josep Pla, a Can Rovira. La proposta guanyadora és “Quatre Vents”, presentada pels arquitectes Andrea Capilla Mónaco i Joan Maria Martí Elias que s’encarregaran tant de la redacció del projecte i  com de la direcció de les obres de construcció.

El projecte consta de dues torres connectades entre sí per la planta baixa i un soterrani amb 33 places d’aparcament. La distribució dels habitatges és de 5 per cada planta pis i 4 per cada planta baixa. També s’hi preveu un local comercial de 205m2.

L’INCASOL preveu que les obres comencin el tercer trimestre del 2023. Aquesta promoció d’habitatges forma part de la quarta convocatòria del “Programa d’habitatge i lloguer assequible” que la Generalitat va iniciar el 2017.

El procés, així com les condicions d'accés, per a sol·licitar un d'aquests habitatges encara NO s'han establert. En tot cas, estarà gestionat per l'Agència de l'habitatge de Catalunya i des de l'Ajuntament n'informarem puntualment. Per a més informació es pot demanar hora amb el Punt d’Informació de l’Habitatge de l’Ajuntament a www.polinya.cat/citaprevia. Aquí rebreu informació sobre la documentació necessària per a apuntar-se al registre de l’Agència de l’Habitatge. Cal tenir en compte, però, que el registre caduca en un any i que, per tant, qui s'hi apunti ara caldrà que el renovin com a mínim un cop més abans que s'obri el procés per a aquesta promoció de Can Rovira.

Darrera actualització: 08.02.2022 | 09:37