Nova estació de recàrrega elèctrica al carrer de l'Onze de Setembre

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 12:00

La càrrega és totalment gratuïta i disposa de dues preses elèctriques de les quals una quedarà reservada per a la càrrega dels vehicles municipals.

L'Ajuntament de Polinyà ha instal·lat un nou carregador per a vehicles elèctrics al carrer de l'Onze de Setembre, just al costat de les dependències de la policia local. L'aparell de recàrrega semi ràpida disposa de dues preses elèctriques i té una potència que permet carregar un vehicle a 22 kw o connectar-ne dos simultàniament a 11 kw cadascun.

Una de les dues preses estarà reservada per als vehicles municipals. Les persones usuàries de vehicles elèctrics en podran fer ús de l 'altra gratuïtament.

El cost total de l'actuació de ha estat de 18.541,59€, una inversió per a la qual l'Ajuntament ha comptat amb una subvenció de 7.141,55€ otorgada per l'Institut Català d'Energia amb el Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). Aquest és el segon equipament de servei gratuït de càrrega de vehicles elèctrics que es col·loca a Polinyà. L'altre estació d'aquest tipues es troba a l'avinguda de Sentmenat.

L'Ajuntament incorpora un nou vehicle elèctric a la flota municipal

Les dues places que ocupa la nova estació de recàrrega estan pintades de color verd i senyalitzades degudament. Una de les dues places, però, romandrà reservada per als vehicles elèctrics municipals. No es permetrà l'estacionament si no s'està realitzant un càrrega.

Actualment, l'Ajuntament disposa de dos vehicles elèctrics: una furgoneta Nissan e-NV200 40 kWh comprada el 2019 i destinada a l'ús de la Brigada dels Serveis municipals i un cotxe Nissan Leaf 40kWh Acenta adquirit aquest mateix mes de juny per un import de 30.242,45€ . Aquesta inversió compta amb 5.500€ de subvenció, també otorgada per l'Institut Català d'Energia gràcies al Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER). L’objectiu és fer una renovació progressiva de la flota municipal per tal d’apostar per una mobilitat més sostenible.

Darrera actualització: 09.02.2022 | 11:57

Imatges