Desmantellades dues plantacions de marihuana a Polinyà

Dijous, 18 de novembre de 2021 a les 00:00

5000 plantes decomissades en una setmana amb aquestes dues operacions que s'han dut a terme al polígon industrial.

En només una setmana la Policia Nacional, amb la col·laboració de la Policia Local de Polinyà, ha desmantellat dues plantacions de marihuana. Totes dues controlades per organitzacions criminals dedicades al cultiu, elaboració i distribució d'aquesta. Es dóna la circumstància que si bé en tots dos casos es localitzaven en naus industrials a poca distància l’una de l’altra, no guardaven relació entre elles.

Quatre persones detingudes

A la primera de les actuacions es va detenir a tres persones com a presumptes autores d’un delicte contra la salut pública, defraudació de fluid elèctric i pertinença a organització criminal. Durant la segona intervenció es va detenir una persona més com a presumpte autora d’un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. En total s'hi van decomissar 5.000 plantes, així com eines i maquinària per al seu cultiu i manteniment.

En tots dos casos, la electricitat necessària per al cultiu de les plantes era obtinguda de manera fraudulenta mitjançant enganxaments a les escomeses generals. Aquest tipus d'accions comporten un risc de sobrecàrrega i incendi.

Totes dues recerques han estat dutes a terme per agents de la Policia Nacional i Mossos d’Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de Polinyà.

Darrera actualització: 18.11.2021 | 14:03