Campanya de controls als autocars de transport escolar

Dimecres, 2 de febrer de 2022 a les 09:00

S'han fet proves d'alcoholèmia i estupefaents a 11 conductors, totes elles amb resultat negatiu.

La Policia Local tanca amb resultats satisfactoris la campanya de controls a vehicles dedicats al transport escolar i de menors. En total s'han fet controls a onze autocars, els conductors dels quals s'han sotmès a les proves de detecció de consum d'alcohol i substàncies estupefaents, totes elles amb resultat negatiu.

La campanya, que s'ha desenvolupat amb la col·laboració del Servei Català de Trànsit, també serveix per a verificar altres qüestions com les autoritzacions especials per a transport escolar, el respecte dels límits de velocitat, l'ús del cinturó de seguretat, haver passat la ITV o el fet de disposar d’assegurança. En aquest aspecte, tots els vehicles i conductors, complien escrupolosament amb la normativa exigida.

Les persones i empreses que es dediquen al transport escolar tenen una responsabilitat afegida a la pròpia conducció atès que són responsables de la seguretat de tots els passatges. Per aquest motiu la Policia Local de Polinyà porta a terme aquest tipus de campanyes enfocades a la prevenció i la seguretat viària.

Darrera actualització: 02.02.2022 | 11:49