Visita institucional a la multinacional UPM Raflatac

Dimecres, 8 de desembre de 2021 a les 09:30

L’Alcalde i la regidora de Promoció Econòmica visiten l’empresa líder en etiquetatge sostenible.

En el marc de les visites per conèixer de més a prop la realitat econòmica del municipi, el passat 30 de novembre, l’Alcalde, Javier Silva, i la regidora de Promoció Econòmica, Tania Bravo, van visitar l’empresa UPM Raflatac, on van ser rebuts i acompanyats pel responsable de l’empresa a Polinyà, Iñigo Resa, i el cap d’operacions, David Garcia. 

Amb una plantilla de 3.000 persones, 10 fàbriques i una àmplia xarxa d’oficines de venda i distribució arreu del món, UPM Raflatac és líder en la fabricació d’etiquetatge sostenible que subministra en bobines de diferents mides en funció de les necessitats de cada client. És una empresa amb un enfoc integral sostenible on tots els processos que duen a terme, des del proveïment responsable de matèries primeres fins al disseny i la fabricació, tenen en compte la sostenibilitat i la cura del medi ambient.

Les visites institucionals serveixen per a conèixer les necessitats en formació per al personal i el perfil de persones treballadores que busquen per a l’empresa, així com per compartir i impulsar noves iniciatives que beneficiïn i dinamitzin l’activitat econòmica dels polígons de Polinyà.

Darrera actualització: 09.12.2021 | 10:45