Barnastock col·labora amb el cicle de xerrades sobre el món laboral a l'INS Polinyà

Dimecres, 25 de maig de 2022 a les 09:00

Es tracta d'unes jornades d'orientació organitzades pel servei municipal del POL i l'institut per a donar suport i assessorament a l'alumnat que finalitza l'educació obligatòria.

Cada any el servei d'ocupació i formació municipal, el POL, organitza un cicle de sessions per a assessorar i donar suport l'alumnat de 4t d'ESO de l'INS Polinyà. En aquestes xerrades es busca, també, la participació de les empreses de Polinyà perquè puguin donar-los informació de primera mà sobre el món laboral i explicar-los la seva experiència.

Així, aquest any, el POL ha comptat amb la col·laboració de Barnastock, una empresa líder en el sector de l'emmagatzematge de productes químics. La presentació va anar a càrrec de la directora de RRHH de Grup Barcelonesa, Anabel Gasol Puñal, i Helena Colom Bayona del departament de Comunicació Interna. Durant la sessió totes dues van explicar-los a què es dedica l'empresa i els van assessorar perquè tinguin més coneixement del sector de la logística en cas que s'hi vulguin dedicar. També van parlar sobre els diferents llocs de treball a ocupar al sector, quins tipus de llocs es demanen, quins són els perfils professionals que més busquen i sobre com desenvolupen els seus processos de selecció de personal.

El cicle de xerrades a l'institut es completa amb amb una classe sobre com afrontar una entrevista de feina i una sessió pràctica amb simulació d'entrevistes laborals.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 14:07