Polinyà commemora el dia de l'Orgull LGTBIQ+

Dijous, 23 de juny de 2022 a les 00:00

L'humorista Març Llinàs, autor del podcast "Mòbil, Cartera, Claus" a Ràdio Primavera Sound, actuarà al Centre Cívic el 30 de juny.

El 28 de juny es commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ+ i es realitza amb l’objectiu de donar visibilitat a la situació actual de les persones d'aquest col·lectiu i donar suport a les reivindicacions i la lluita contra tota mena de discriminacions. Per aquest motiu a Polinyà s'hi han programat dues activitats que serviran per a reivindicar la diversitat afectiva, sexual i de gènere.

El dilluns 27 de juny, de 10 a 13 h al mercat municipal de la plaça de la Vila, hi haurà una performance sota el nom "Tria la teva ruta per a alliberar-nos dels armaris". Serà un espai per a reflexionar sobre temes LGTBIQ+ i compartir i recollir les idees i pensaments de la ciutadania.

El dijous 30 de juny a les 19 h al Centre Cívic, tindrem monòleg d'humor trans amb el còmic, guionista i formador LGTBIQ, Març Llinàs. És el creador del podcast "Mòbil, Cartera, Claus" de Ràdio Primavera Sound en què narra el seu procés de transició. Un relat auditiu, buidat d'imperatius i ple de tendresa, comprensió i ironia. Llinàs explica, amb un humor afinat i intel·ligent, les curiositats i les anècdotes d'un canvi important per a ell. Als seus monòlegs parla del col·lectiu LGTBIQ, dels estereotips, les opressions i la quotidianitat d'un jove trans. Tot plegat amb un relat ple de tendresa, comprensió i ironia.

Polseres contra la LGTBIfòbia

Com en altres ocasions, l'Ajuntament tornarà a repartir les polseres contra la LGTBIfòbia gratuïtament. Es podran recollir a les recepcions dels equipaments municipals fins a exhaurir existències.

Darrera actualització: 23.06.2022 | 11:58