Polinyà, amb el Dia Internacional de les Dones

Dijous, 24 de febrer de 2022 a les 09:00

L’Ajuntament de Polinyà ha programat un seguit d’activitats per reivindicar la igualtat de drets de les dones.

Els actes i activitats en relació al 8M començaran dies abans amb la popular Caminada de la Dona, que es farà el diumenge 6 de març i s'iniciarà a les 10 h a la plaça de la Vila. El recorregut fa 8km i està pensat perquè sigui assumible per a totes les edats. En finalitzar, n’hi haurà xocolatada i obsequis per als assistents.

El dilluns 7 de març, durant el mercat setmanal, es representaran diverses peces teatrals amb dinàmica participativa a càrrec de la companyia Teatre del Buit. Tot plegat serà de 10 a 13h a la plaça de la Vila.

El 8 de març, l’Ajuntament fa una convocatòria per a reunir a la ciutadania a la plaça de la Vila a les 12 h, moment en què es llegirà el manifest institucional.  Un cop acabada la lectura, es farà una breu acció teatral a càrrec de Teatre del Buit.

Els actes continuaran el divendres 11 a les 18 h a El Roure amb teatre. La companyia La Melancòmica representarà “Elles (nosaltres)”, una obra feminista, irreverent i divertida que farà que ningú marxi indiferent de la sala.

L’últim dia de programació serà dissabte 12, amb una agenda ben completa. Començarà amb la Trobada de dones organitzada per Creu Roja de Polinyà a les 17 h a la plaça de la Vila. Una oportunitat per a conèixer i compartir amb altres dones. També hi haurà alguna altra que altra sorpresa i sorteig d'experiències. Per a participar-hi cal fer la inscripció a laia.gonzalez@creuroja.org o al telèfon 678 509 347.

Més tard, a les 20 h a l’Espai Jove El Casal tindrà lloc un concert commemoratiu que comptarà amb la participació de les artistes Idadeoia, Casqui i DJ Nàtura.

Finalment, l’associació Dones de Polinyà tornarà a celebrar el seu tradicional sopar de dones amb sorpreses i espectacle de Patrol FX i Cristopher. Tot plegat serà a les 21:45 h al restaurant Can Mauri amb un preu de 35 euros per a les no sòcies i 29 per a les sòcies. Les inscripcions al sopar es poden fer fins a l’1 de març els dimarts i dimecres de 17 h a 20 h al Centre Cívic.

Un any més, l’Ajuntament agraeix la col·laboració de l’Associació Dones Polinyà i Creu Roja en la celebració del 8M, una data que simbolitza una lluita històrica per a la igualtat de gènere.

Darrera actualització: 02.03.2022 | 11:47