El Casal de la Gent Gran reobre i estrena canal de Whatsapp

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 09:00

S'ha creat una llista de difusíó a través de la qual el casal enviarà informació d'especial interès per al col·lectiu.

El Casal de la Gent Gran El Roure torna a obrir les portes als usuaris i usuàries després que es tanqués el març de 2020 amb motiu de la pandèmia de la Covid-19. Es torna a posar en marxa amb tota normalitat que les mesures de prevenció de contagis permeten.

De moment l’aforament estarà limitat. Es permetrà l’entrada a totes aquelles persones inscrites a la quinzena de tallers que s’hi ofereixen. També es permetrà l’ús lliure de les instal·lacions sempre que no s’hagi arribat a l’aforament màxim. L’ús correcte de la mascareta serà obligatori en tot moment, així com la desinfecció de mans.

Per a demanar informació sobre l’obertura o els tallers que s’hi organitzen es pot trucar al 93 728 33 51. 

Nou canal de Whatsapp

L'Ajuntament de Polinyà ha posat en marxa un nou servei de comunicació adreçat exclusivament a la gent gran. Es tracta d'un número de Whatsapp a través del qual el Consistori enviarà informació d'especial interès per al col·lectiu. L'enviament es fa a través d'una llista de difusió a través de la qual els usuaris rebran la informació de l'Ajuntament sense haver de compartir grup amb altres persones. Aquest, però, no serà un canal de comunicació amb l'Ajuntament, per tant no es respondran missatges dels usuaris. Per a consultes caldrà trucar directament al casal.

Com apuntar-se a la llista de difusió?

Per a rebre els missatges de Whastapp del Casal de la Gent Gran cal seguir els següents passos:

1. Omplir aquest formulari de sol·licitud.

 2. Afegir el número mòbil del Casal de la Gent Gran a l’agenda de contactes del mòbil: 682 303 423. En cas contrari no es rebran els missatges encara que es formi part de la llista de difusió.

Darrera actualització: 06.04.2022 | 12:43