Acces gratuït a la piscina del PAS per a majors de 60 anys i embarassades durant les onades de calor

Divendres, 15 de juliol de 2022 a les 09:00

El casal de la Gent Gran El Roure obrirà durant el cap de setmana del 15 i 16 de juliol i disposarà d'un punt d'hidratació gratuït per a les persones usuàries. L'objectiu és que la gent gran disposi d'un refugi climàtic davant l'alerta per les altes temperatures.

L'Ajuntament i el complex esportiu PAS han arribat a un acord perquè, també aquest any i durant els episodis d'onades de calor, aquelles persones més grans de 60 anys empadronades a Polinyà puguin accedir gratuïtament a la piscina del poliesportiu. També les embarassades hi podran accedir en les mateixes condicions. Amb aquesta mesura l'Ajuntament vol alleugerir els efectes de la calor intensa en aquests col·lectius especialment de risc. L'acord amb el PAS es mantindrà actiu des del 15 de juliol fins al 31 d'agost.

Quan hi serà gratuït l'accés?

L'accés a la piscina del PAS serà gratuït sempre i quan Protecció Civil de la Generalitat activi el Pla de Protecció Civil de Catalunya (PROCICAT) en fase 2 d'alerta per onada de calor. Si es tenen dubtes sobre si aquest és el cas, aquesta informació es pot consultar al web de Protecció Civil o podeu fer la consulta a la Policia Local al telèfon 93 713 08 17.

Què es necessita per a accedir a la piscina?

Les persones que vulguin accedir a la piscina gratuïtament en episodis de calor hauran d'ensenyar el DNI a la recepció de l'equipament.

El Roure, refugi climàtic per a la gent gran

El Casal de la Gent Gran es mantindrà obert el cap de setmana del 16 i 17 de juliol de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. La previsió és mantenir obert aquest equipament en episodis d'onades de calor com la que estem vivint aquests dies. D'aquesta manera el casal es reforça com a refugi climàtic per a la gent gran. A més, s'ha previst que durant aquests episodis de calor el Casal de la Gent Gran El Roure disposi d'un punt d'hidratació gratuït per als usuaris i usuàries.

Darrera actualització: 15.07.2022 | 09:12