S’endarrereix uns dies l’obertura de les piscines d’estiu a causa de les obres

Dimarts, 13 de juny de 2023 a les 08:00

Divendres 16 de juny l’Ajuntament confirmarà la nova data d’obertura

Un endarreriment en les obres de les piscines descobertes obliga a posposar uns dies l’inici de la temporada d’estiu. L’Ajuntament encara no pot assegurar la nova data d’obertura, però es compromet a fer-la pública amb la brevetat més gran possible.

En tot cas, sí que es pot confirmar que no es podrà obrir abans del 22 de juny per tal de fer adequadament les proves oportunes i confirmar que el nou sistema de tractament de l’aigua funciona amb total seguretat.

En què han consistit les obres?

El mes d’abril es van iniciar les obres de reforma de les piscines d’estiu i de la sala de manteniment per tal de millorar la qualitat de l’aigua. Dins d'aquesta actuació, s’ha substituït el tractament químic basat en hipoclorit que es feia servir fins ara, per un altre d’hidròlisi salina amb el qual s’aconsegueix millorar la qualitat de l’aigua tant químicament com sanitàriament.

Pel que fa a l’estructura de les piscines, s’ha canviat el revestiment que hi havia per un altre de porcellànic, s’han substituït les escales d’accés i s’hi ha instal·lat una cadira extraïble que facilitarà l’accés a l’aigua de persones amb dificultats amb la mobilitat. Les obres han tingut un cost de 229.253 euros.

Darrera actualització: 12.06.2023 | 16:25