Obrim inscripcions al taller de mobilitat

Dimecres, 8 de juny de 2022 a les 00:00

Aquesta activitat està pensada per a persones que no poden seguir una sessió de gimnàstica convencional a causa de problemes en la mobilitat.

El Taller de Mobilitat està pensat per a aquelles persones que pateixen problemes de mobilitat i que, per aquesta raó, no es poden incorporar a les sessions de gimnàstica convencionals. Es tracta d’una activitat de molt baix impacte especialment pensada per a persones que no poden assumir una classe ordinària de rendiment físic. En aquest taller, a més, els usuaris reben una atenció personalitzada per tal d’ajustar els exercicis a les seves necessitats i limitacions.

Horaris

Aquest taller s’inicia la primera setmana del mes de setembre i acostuma a finalitzar la darrera del mes de juliol. Les sessions es duen a terme al complex esportiu municipal del PAS en dos torns diferents:

  • Dilluns i divendres des de les  11:15 a les 12:15 h.
  • Dimarts i dijous també d’11:15 a 12:15 h.

Inscripcions

Les inscripcions es formalitzen a la seu electrònica municipal, o bé a l’àrea de Serveis a les Persones (C. Onze de Setembre, 17). Les places s’ocuparan per ordre rigorós de sol·licituds. Per fer la inscripció caldrà presentar l’informe d’un professional sanitari reconegut per la LOPS per tal que els responsables del taller puguin valorar quin treball físic podran realitzar.  Aquelles persones que ja han participat al darrer taller de mobilitat funcional no caldrà que presentin l’informe mèdic sempre que no s’hagin produït canvis en la diagnosi.

El preu del curs complet és de 60 euros i compta amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona.

Darrera actualització: 04.03.2024 | 13:50

Imatges