L'alcalde i el regidor es reuneixen amb les entitats esportives del poble

Dijous, 1 d'octubre de 2015 a les 00:00
La setmana passada es van reunir amb les entitats culturals Seguint la ronda de reunions que l'alcalde, Javier Silva, i el regidor de Cultura, Esports, Joventut, Gent Gran i Educació, Miguel Ferre, estan mantenint amb les associacions del municipi, aquesta setmana s'han trobat amb les entitats esportives. Com en el cas de les entitats culturals, amb les quals es van reunir la setmana passada, l'alcalde i el regidor els van expressar el seu suport i els van oferir tota la col·laboració necessària per continuar desenvolupant la seva tasca.

Entrant en matèria, l’alcalde va explicar que una de les prioritats d’aquest mandat és fer que la gestió del PAS sigui eficient. L’alcalde també va explicar que pretenen acabar d’urbanitzar i dignificar l’espai esportiu de la pista del turó, i renovar la pista existent de darrere del PAS. Una altra de les prioritats del govern, tal com  es va comentar a la reunió,  és donar importància a aquells esportistes que porten el nom de Polinyà arreu però que competeixen en solitari.

Tan l’alcalde com el regidor van expressar la voluntat de crear un Consell Esportiu amb totes les entitats esportives del municipi, un òrgan que els permeti tractar, els temes que els impliquen i els preocupen.

Alhora també els van explicar la intenció de crear un portal d'entitats al web de l'Ajuntament per compartir la informació que els afecta i difondre-la a tota la població. Per millorar la comunicació i coordinar les activitats entre les entitats, el regidor va explicar que se'ls convocarà aviat per elaborar un calendari general d'actes anual. El regidor també els va mostrar la seva voluntat de tenir una trobada amb cadascuna de les entitats per conèixer amb més profunditat la seva realitat.

Les entitats, per la seva banda, van expressar la necessitat de tenir més avantatges per poder accedir al PAS en qualitat d'entitats, ja que els pot permetre millorar el rendiment, sobretot en moments de lesions, pretemporada, etc. També van proposar poder utilitzar de manera fixa la pista poliesportiva d'ús lliure situada al costat de les pistes de petanca.

 

Darrera actualització: 01.10.2015 | 02:46