Cursa de rècords a la Festa Major d’Hivern a Polinyà

Dilluns, 24 de gener de 2022 a les 10:00

La del 2022 és l’edició amb més participants i la més ràpida en els 10km.

1.100 persones es van inscriure a la 35a edició de la Cursa popular de Polinyà. Aquest any l’esdeveniment esportiu ha batut rècord de participació però també de cronometratge perquè David Lover Fernández, el corredor més ràpid en fer els 10 km de la Cursa Gran, va batre el rècord de la competició, que ell mateix ostentava des del 2019, en 18 segons amb un temps de 35’ i 8’’. Per altra banda, la primera de les corredores en arribar a la meta va ser Sònia Castellà amb un temps de 45’ i 31’’.

Els campions locals van ser Cristina Montes Bonamich de Corredors Polinyà amb una marca de 48’ i 54’’ i, en categoria masculina, dos veterans van compartir pòdium: Carlos Martínez Cuenca i Emilio Izquierdo Duran. Tots dos de Corredors Polinyà i amb un temps de 40’ i 18’’.

La classificació de les diferents curses es pot consultar aquí.

Benjamins, alevins, infantils, cadets i juvenils també van tenir la seva cursa amb recorreguts adaptats segons les edats. La gent gran, per la seva banda, va participar en un recorregut de 4 km que recorria alguns dels entorns naturals del municipi i finalitzava al Casal de la Gent Gran El Roure.

L’organització d’aquesta cursa requereix de moltes mans i per a fer-la possible l’Ajuntament ha comptat amb la participació voluntària d’alumnat de l’Institut Polinyà i de diverses entitats: Corredors Polinyà, Futbol Sala Polinyà, Club Patí Polinyà, Petanca Polinyà, Atlético Polinyà. L’organització també va comptar amb la col·laboració del PAS i el patrocini de Goded.

Les fotos de la 35ª Cursa Popular de Polinyà es poden veure aquí.

Darrera actualització: 24.01.2022 | 14:10