Ampliem les entrades per a la Festa de l'Esport

Dimecres, 15 de setembre de 2021 a les 15:00

La reserva d'entrades es tornarà a obrir dijous 16 de setembre a les 12h. Recordeu que només els infants han de reservar entrada. Els adults acompanyants no ho han de fer.

La bona acollida de la Festa de l'Esport per part de les famílies va fer que les entrades a l'activitat s'esgotessin en 24 hores. Per aquest motiu, i per tal de donar accés al número màxim de persones, l'Ajuntament ha decidit ampliar la jornada i crear dos grups horaris:

  • De 10 a 12h
  • De 12.30 a 14.30h

Les persones que tenen l'entrada podran accedir a la Festa de l'Esport de 10 a 12h. La regidoria d'Esports ja els hi ha enviat un correu amb tota la informació i amb l'opció de canviar de grup horari si així ho desitgen.

Totes aquelles persones que encara no tenen entrada en podran reservar demà dijous 16 de setembre a partir de les 12h quan es tornarà a obrir la plataforma de reserva amb 260 entrades més per al grup de 12.30 a 14.30h. Sabem que l'aforament total no assegura l'accés a totes les famílies, però la situació epidemiològica i les mesures dictades per les autoritats sanitàries obliguen, de moment, a fer-ho d'aquesta manera.

Recordeu que només els infants (fins als 12 anys) han de reservar entrada. Els adults acompanyants no ho han de fer.

Normes de seguretat

Donada la situació de pandèmia en la qual ens trobem, és important que tothom respecti les mesures de prevenció de contagis:

  • L’ús de mascareta serà obligatori en tot moment (majors de 6 anys).
  • Cal tenir una entrada que serà validada a l’entrada del recinte.
  • Els infants de 3 i 5 anys aniran a la ludoteca i sempre, i en tot moment, acompanyats d’un únic adult.
Darrera actualització: 02.02.2022 | 12:03