Activitats gratuïtes per a celebrar el Dia Mundial de l'activitat física

Dimarts, 21 de març de 2023 a les 00:00

Zumba, combadance i body combat són les propostes programades per al dissabte 1 d'abril a la plaça de la Vila

En el marc del Dia Mundial de l’Activitat Física del 6 d'abril i que es commemora arreu de Catalunya amb el lema ‘Gaudeix la vida, posa't en marxa’, l’Ajuntament de Polinyà organitza un matí d'activitats esportives el dissabte 1 d’abril, amb la col·laboració del PAS Polinyà, Body & Soul i Báilalo Studio. Les activitats són gratuïtes i es duran a terme a la plaça de la Vila.

La primera de les propostes, que s'iniciarà a les 10:30 h és una sessió de combadance a càrrec de Body & Soul, una modalitat esportiva que consisteix en coreografies amb corda. La segona sessió, a les 11:30 h, serà una classe de zumba amb Báilalo Studio. El zumba consisteix en una classe dirigida amb exercicis aeròbics i coreografies al ritme de música llatina. I la darrera proposta del dia, a les 12:30 h, serà una sessió de body Combat a càrrec del PAS Polinyà: un programa d'exercicis cardiovasculars amb música que consisteix en realitzar moviments de diferents arts marcials com el taekwondo, el karate, la capoeira o la boxa, per exemple. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure l’activitat física com a element de salut i benestar i combatre el sedentarisme. En aquest sentit, els experts recomanen fer, com a mínim, mitja hora d’activitat física cada dia durant els cinc dies de la setmana; mentre que els infants i adolescents haurien de fer seixanta minuts d’esport cada dia. Les activitats de l'1 d’abril estan pensades per a tots els públics.

Darrera actualització: 21.03.2023 | 12:59

Imatges