Identifica la teva mascota a un preu reduït amb la campanya ‘Posa’m el xip!’

Dilluns, 25 d'octubre de 2021 a les 09:00

Fins al 25 de novembre es podrà sol·licitar un dels xips a preu reduït de la campanya per a gats, gossos i fures.

La llei de protecció dels animals 2/2018 obliga els propietaris de gossos, gats i fures a indentificar els animals amb un microxip. També han de portar una placa d’identificació o qualsevol altre mitjà adaptat al collar de l’animal on consti el seu nom i les dades de la persona propietària. També és obligatori registrar-los al Cens Municipal d’Animals de Companyia.

No identificar l'animal pot comportar una sanció econòmica, a més del perill de no trobar-lo en cas de pèrdua. El microxip és el DNI de l’animal de companyia i la millor garantia de poder-lo recuperar si es perd. Amb la campanya "Posa'm el xip" la clínica veterinària xiparà el teu gos, gat o fura a un preu reduït de 25€.

Com sol·licitar un xip?

Has d'omplir aquest formulari de la seu electrònica de l'Ajuntament de Polinyà. Si tens algun dubte o consulta truca al 93 713 01 41, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i dilluns de 16 a 19 h, o envia un correu a benestaranimal@ajpolinya.cat. Si l’animal no està censat, en el mateix formulari podreu donar el consentiment perquè quedi registrat i haureu d'aportar la documentació requerida, com la cartilla sanitària de l’animal i el DNI del propietari.

Un cop emplenada, signada i enviada la sol·licitud, ja podreu trucar a una de les clíniques veterinàries col·laboradores per a demanar dia i hora. Us recomanem que espereu com a mínim 24 hores per a demanar cita per tal que la clínica tingui temps de registrar les dades de la vostra sol·licitud i tenir-les localitzades quan els truqueu:

  • Clínica veterinària Sanllehy, passeig de Sanllehy, 53, L3. Tel. 93 713 06 13.
  • Polivet, Rambla de Rafael Casanova, 5. Tel. 93 713 01 99.
Darrera actualització: 28.03.2022 | 13:31