L'Ajuntament promociona el talent local amb el cicle de concerts "Polinyà és música"

Dilluns, 7 de juny de 2021 a les 00:00

Se celebrarà a l'espai dels plataners, al parc de la Riera, i hi participaran les bandes polinyanenques Three Colors, Bluestorm i Los Poliñecos, a més de l'intèrpret Carlos Leon Manzano.

L'Ajuntament de Polinyà, amb el suport econòmic de la Diputació de Barcelona, estrena el cicle "Polinyà és música" amb l'objectiu d'oferir un espai amb condicions tècniques i econòmiques professionals a artistes del nostre municipi i la voluntat d'apostar pel talent local. Els concerts es faran a l'espai dels Plataners, la zona del Parc de la Riera que queda just darrera del PAS. L'accés als concerts serà gratuït i d'entrada lliure fins a completar l'aforament. El públic haurà d'estar assegut durant els espectacles.

El cicle comença l'11 de juny amb l'actuació de Carlos Leon Manzano, un veí de Polinyà que va amenitzar els vespres de confinament amb els seus concerts des del balcó. El mateix dia actuarà la banda de rock & blues Three ColorsEl 18 de juny serà el torn per als Bluestorm i el 19 actuaran Los Poliñecos:

11 de juny a les 18.30h - Carlos Leon Manzano

11 de juny a les 21.30h - Three Colors

18 de juny a les 21.30h - Bluestorm

19 de juny a les 21.30h - Los Poliñecos

Darrera actualització: 20.10.2021 | 12:30