La Festa Major d’Hivern també torna

Dijous, 13 de gener de 2022 a les 09:00

La 35ª Cursa Popular de Polinyà recupera el format presencial amb curses per a totes les edats i passejada per a la gent gran.

Poc a poc la situació en relació a la pandèmia de la Covid-19 ens va deixant recuperar les nostres tradicions populars i activitats culturals, i la Festa Major d’Hivern n’és una d’elles. El tret de sortida de la festa en honor a Sant Sebastià es farà el dijous 20 de gener amb la tradicional sortida del Sant des de La Germandat fins a l'Església i la posterior ballada de sardanes amb la colla Jovenívola de Sabadell. La sortida es farà a les 11 h des de La Germandat de Polinyà.

La festa continuarà dissabte 22 de gener amb la 35ª Cursa Popular de Polinyà, que recupera el seu format presencia després de la cursa virtual de l’any passat. N’hi haurà curses per a totes les edats i passejada per a la gent gran. Les inscripcions es poden fer fins al 15 de gener o fins a exhaurir-ne les places a www.cursapolinya.cat. Tot plegat serà de 9 a 13 h a l’Avinguda Onze de Setembre, davant del PAS.

El mateix dissabte El Roure oferirà una tarda d’entreteniment familiar amb dues obres teatrals infantils. A les 17 h es representarà "La rateta Martina i el ratolí Serafí", una adaptació del conte “La rateta que llegia a l’escaleta” dirigida als petits entre 3 i 6 anys. A les 18:30 h l’espectacle continuarà amb l’obra “Très Magnifique”, on tres pallassos mundialment coneguts pel seu número d’escapisme s’enfrontaran a un gran repte que farà perillar el seu show.   

A les 20:30 el Centre Cívic acollirà “Imagina: Viu una història plena de grans il·lusions”, un espectacle familiar de gran format on la màgia convencional es transformarà en un relat de grans il·lusions acompanyades de música, ball i llum a càrrec de l’il·lusionista Adagio i el seu ajudant Charlette.

El diumenge 23 l’alumnat de Calisai, entre fusión y flamenco representarà “Navidad con Calisai” l'espectacle que l'entitat tenia previst per al Nadal i que es va haver de posposar. L’actuació serà a les 12 h al Centre Cívic. Finalment, l'últim acte de la festa major d'hivern serà a les 18:30 a La Germandat amb “Parany”, una obra policíaca on la intriga us farà gaudir fins l‘últim minut!

Reserva d'entrades i aforament limitat al 70%

Atenent a les mesures vigents per a la contenció de la Covid-19, la limitació de l'aforament per a les activitats en espais tancats és del 70%. Les entrades dels actes estaran disponibles a partir de dilluns 17 de gener en aquests enllaços:

Teatre infantil: La rateta Martina i el ratolí Serafí: http://entrapol.is/CJCgD 

Teatre infantil: Très magnifiquehttp://entrapol.is/i1qgB 

IMAGINA: Viu una història de grans il·lusions: http://entrapol.is/fbkNi

El màxim d’entrades que es poden adquirir per persona i per esdeveniment són 6.

Tota la programació, a l’App de Polinyà

Estigues al corrent de totes les activitats de la festa i les seves localitzacions amb l’App de Polinyà. Descarrega-te-la a través d'aquests enllaços:

Android: https://play.google.com/store/apps/details…
IOS: https://appsto.re/es/5CzJkb.i

Darrera actualització: 17.01.2022 | 09:14