Gurruchaga i Corbacho visitaran Polinyà en el segon cap de setmana de la Festa Major

Dijous, 7 d'octubre de 2021 a les 09:30

També s'hi instal·larà la fira per a la qual no cal reserva d'entrada però sí es tancarà el recinte per tal de fer un control d'aforament a l'entrada i sortida de l'espai.

Landry el Rumbero inaugurarà el segon cap de setmana de la Festa Major de Polinyà, serà en un concert familiar a l'escola Pere Calders el 8 de desembre. El mateix dia Javier Gurruchaga pujarà a l'escenari de la plaça de la Vila amb la Orquesta Mondragón per passar una nit de Rock n'Roll i el dia s'acabarà a l'Espai Jove, enguany ubicat a la Pista del Turó, amb una LED Party a càrrec d'Adrià Ortega i DJ Enka.

Espai familiar als patis de les escoles

La tarda de dissabte començarà amb una novetat de la festa: els patis de les escoles de Polinyà es convertiran en espais de la Festa Major. Els tres centres acolliran tallers i activitats infantils des de les 16.30h i fins a les 19.30h. Les famílies que facin el recorregut pels tres patis trobaran que les activitats i els tallers seran diferents a cada centre. No cal reservar entrada per a accedir a les activitats als patis.

L'actor i humorista José Corbacho omplirà la plaça de la Vila a les 17.30h amb "Ante todo mucha calma". Un monòleg que es basa en riure's de sí mateix però també de tot allò que l'envolta: la família, el seu barri, el país, la política... Res s'escapa a la seva crítica. I després doble sessió de concert de la Principal de la Bisbal: a les 19h i a les 22h. Ateses les mesures de preveció de contagis de la Covid-19, encara no s'hi pot celebrar el tradicional ball de la Festa Major. Tot i així els concerts de la Principal de la Bisbal no hi faltaran amb un format adaptat. Diumenge, Polinyà gaudirà del bon rotllo i l'energia positiva de l'humorista Víctor Parrado i a la nit recordarem els èxits d'ABBA  amb el concert tribut "The New Experience".

Fi de festa amb Brincadeira

Dilluns tancarem la festa amb la tradicional cantada d'havaneres a les 20h a la plaça de la Vila, per a la qual no cal reservar entrada. Brincadeira torna a Polinyà amb un cercavila diferent on la llum i el color s'uneixen a l'energia i el ritme de la batucada. Sortiran a les 21.15 del Centre Cívic i recorreran el carrer de Ramoneda fins a l'escola Pere Calders. Quan cabi, sobre les 22 h, un espectacle pirotècnic solemnitzarà la fi dels actes des de l'aparcament que hi ha al costat de l'escola. Ni per al cercavila ni per al castell de focs cal reservar entrada.

Reserva d'entrades

Atès que durant el cap de setmana passat, tot i haver esgotat les entrades d'alguns espectacles, van haver-hi cadires lliures, l'Ajuntament fa una crida a aquelles persones que no puguin assistir perquè cancel·lin la reserva a la mateixa plataforma Entrapolis. També s'ha decidit que aquelles cadires no ocupades a l'hora de l'inici de l'esdeveniment es podran ocupar per estricte ordre d'arribada per les persones que no hagin pogut fer la seva reserva. Només si hi ha cadires lliures i fins a completar l'aforament màxim que és de 750 persones.

Darrera actualització: 26.10.2021 | 10:15