El teu Nadal a Polinyà

Dilluns, 29 de novembre de 2021 a les 08:00

Es tornen a programar la majoria de les activitats i actes del Nadal, com la Cavalcada, i es consoliden d'altres que es van idear per a adaptar la programació a la situació de pandèmia, com el campament reial.

La situació respecte la pandèmia de la Covid-19 no es pot donar per normalitzada però, de moment, permet recuperar algunes de les activitats més tradicionals del Nadal a Polinyà. Tornarem a fer, per exemple, l'encesa dels llums de Nadal al ritme de la batucada de El Grup de Polinyà que acompanyarà la canalla des de la rambla de Rafael Casanova fins a la plaça de la Vila on es farà l'acte d'encesa. Això serà dijous 2 de desembre a les 19h.

La Fira de Nadal serà l'oportunitat per a comprar els regals de Nadal a comerços de proximitat, l'11 de desembre a la plaça de la Vila. S'hi ha programat diverses activitats i espectacles a més de la projecció dels dibuixos seleccionats al Concurs de dibuix de Nadal 2021 a la façana de l'Ajuntament.

El Parc infantil de Nadal aquest any s'instal·larà a la pista del Turó del 27 al 31 de desembre.

Descarrega el programa de Nadal aquí

Els Reis tornaran a recórrer els carrers de Polinyà

També es recupera la Cavalcada de Reis. Enguany, però, el recorregut acabarà al campament reial que els Reis instal·laran als Plataners del Parc de la Riera (just darrera del PAS) i que els nens i nenes de Polinyà podran visitar a partir del 3 de gener. Que els Reis instal·lin el seu campament a Polinyà és tot un avantatge perquè hi podran treballar intensament durant els darrers dies en la fabricació de tots els regals que repartiran la nit de Reis. També serà al campament reial on, en acabar la cavalcada, se'ls hi farà entrega de la clau màgica que obre totes les portes de Polinyà perquè puguin entrar-hi a la nit i deixar els seus regals.

Les entitats tornen amb algunes de les activitats nadalenques habituals

L'AFA Roser Capdevila ha programat una activitat plena d'aventures per anar a buscar el Tió el 12 de desembre al matí i La Germandat de Polinyà torna a celebrar el Quinto de Nadal el 12, 19 i 26 de desembre i l'1 i 2 de gener. També ha programat altres activitats com la lectura del conte de Nadal de Josep Maria de Segarra el 12 de desembre, un Tió de Nadal el 18 de desembre i el concurs de pessebres que aquest any tornarà a ser sense les visites presencials del jurat. Un altre concurs nadalenc serà l'organitzat per Espartan@s que organitza la segona edició del concurs de decoració nadalenca a balcons i façanes.

Activitats solidàries amb la Marató de TV3

Diverses entitats del municipi han programat activitats per a recollir donatius per a la Marató de TV3 que enguany estarà dedicada a la salut mental. L'AFA del Roser Capdevila farà una botifarrada el 2 de desembre després de la recerca del tió, la de l'EBM Ginesta organitza una guardiola solidària, l'Escola Polinyà instal·larà una parada per vendre les manualitats dels nens i nenes del centre, el Club Petanca Polinyà farà una melé solidària amb els seus socis i sòcies, el Club Patí ha organitzat un trofeu amistós de patinatge i Calisai un espectacle de Nadal flamenc.

També trobareu les parades solidàries amb la Marató de TV3 del Ping Pong Polinyà, Virutas de Ilusión, El Grup de Polinyà i les AFA de l'escola Roser Capdevila i escola Polinyà a la Fira de Nadal de l'11 de desembre.

Descarrega el programa de Nadal aquí

Darrera actualització: 30.11.2021 | 08:55