El 26 i 27 de febrer el Carnaval es viurà als carrers de Polinyà

Dimecres, 26 de gener de 2022 a les 10:00

La rua de comparses serà dissabte mentre que el concurs infantil de disfresses es farà diumenge acompanyat d’un espectacle matinal.

Després que el 2021 se substituïssin les tradicionals celebracions de Carnaval a Polinyà per un concurs en línia, aquest 2022 les comparses tornaran a recórrer els carrers del municipi. La rua es farà el 26 de febrer a les 17 h amb sortida a l’avinguda de Sabadell – davant de l’escola bressol Ginesta – i amb el següent recorregut: Onze de Setembre, carretera del Ramal, Balmes. Ernest Lluch, rambla de Rafael Casanova, Montserrat Roig, avinguda de Sentmenat, carrer Pirineus i plaça de la Vila. Serà a la plaça on es farà el lliurament de premis a les tres millors comparses – 300 € per a la primera, 200 € per a la segona i 100 per a la tercera –, a la millor carrossa – 250 € – i a la comparsa més divertida – 150€ –.

Per a participar com a comparsa cal que aquesta estigui formada, com a mínim, per 10 persones que representin una temàtica concreta. Podeu consultar la normativa completa aquí. Per a fer la inscripció cal omplir aquest full d'inscripció i adjuntar-lo amb una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament. Per a més informació o dubtes podeu contactar amb el departament de Cultura al telèfon 93 713 01 41. La data màxima per a la inscripció és el 18 de febrer.

Carnaval infantil

Diumenge 27 de febrer a les 12h se celebrarà el Carnaval infantil a la plaça de la Vila. Hi haurà ball i animació infantil i qui vulgui es podrà inscriure al concurs de disfresses tant individual com de grup. La inscripció es farà el mateix dia a la plaça. Per a participar al concurs individual cal tenir menys de 14 anys i, pel que fa als grups, com a mínim el 50% dels seus integrants han de ser també menors de 14. Consulteu les normes de participació aquí.

Darrera actualització: 25.01.2022 | 13:43