Comunicat de l'Ajuntament sobre la Festa Major 2021

Dimarts, 6 de juliol de 2021 a les 00:00

S'anul·len tots els actes de la Festa Major ateses les noves mesures de contenció de contagis de la Covid-19 anunciades avui pel Govern de la Generalitat.

Tant els equips tècnics com l'equip de govern de l'Ajuntament de Polinyà fa setmanes que treballen per a fer possible la Festa Major 2021. Malauradament, les noves mesures anunciades avui dimarts 6 de juliol pel Govern de la Generalitat obliguen aquest Ajuntament a anunciar l'anul·lació de tots els actes previstos. Sí que es manté, però, l'acte en memòria de les víctimes de la Covid-19 i d'agraïment als serveis essencials i les persones voluntàries.

Davant el creixement exponencial dels contagis de les darreres setmanes, les autoritats sanitàries han anunciat noves restriccions com, per exemple, que en aquelles activitats de més de 500 persones sigui obligatori un test d'antígens dotze hores abans d'accedir-hi, una PCR o bé tenir el certificat de pauta completa de la vacuna. Aquestes mesures entraran en vigor el cap de setmana i, en principi, seran vigents durant  dues setmanes més.

L'anunci de la decisió de fer marxa enrere en les mesures només uns dies abans de començar la Festa Major de Polinyà impedeix el marge suficient per a adaptar les activitats o programar-ne d'altres. Per tant, l'única decisió possible ha estat l'anul·lació de la festa per segon any consecutiu. Tot i així, l’equip de govern té la intenció de recuperar totes les activitats possibles després de l’estiu.

L'Ajuntament lamenta profundament haver de prendre aquesta decisió i les conseqüències que comportarà per als proveïdors, actors culturals i restauració del nostre municipi. El context epidemiològic, però, és sempre incert i l'evolució de les mesures de prevenció de contagis, imprevisibles a mig termini. Demanem, per tant, paciència i comprensió amb la decisió.

Estem segurs que la Festa Major del 2022 serà possible i treballarem perquè sigui una gran tornada per a tots els polinyanencs i polinyanenques. 

 

Darrera actualització: 02.02.2022 | 12:07