El temps de la Cursa Gran es controlarà amb xip, per primera vegada

Dimecres, 4 de desembre de 2013 a les 00:00
Les inscripcions per a la cursa petita (categories infantil, aleví i cadet) estaran obertes fins el 16 de gener Com és habitual el dissabte de la Festa Major d'hivern s'organitza la Cursa Popular. Enguany celebrem la 27a Edició. La cursa se celebrarà el 18 de gener de 2014.

Enguany a la cursa gran s'introdueix la utilització del xip per a la comptabilització del temps. El xip es lliurarà als corredors participants juntament amb el dorsal, abans de l'inici de la cursa.

Es fan diferents curses:
La minicursa (categories pre-benjamí i benjamí) de 500 m. Hora de sortida:10.30h
La cursa petita (categoria aleví) de 700 m. Hora de Sortida: 10.45 h
La cursa infantil ( infantil) de 1300 m. Hora de sortida: 11 h
La cursa cadet de 2200 m. Hora de sortida 11.15 h
La cursa gran (nascuts a partir del 1995). Hora de sortida: 11.30 h. El recorregut de la cursa gran ha variat en els darrers metres: a l'arribada al parc de la Riera, el recorregut tomba cap al camí de la riera en direcció al complex esportiu. Estarà degudament senyalitzat.


Inscripcions:
Les inscripcions a qualsevol de les Curses estan obertes a tothom .


Les categories Prebenjamí i Benjamí s'han inscriure el mateix dia de la Cursa a partir de les 9.30 h a la Plaça de la Vila.


La resta de categories les inscripcions es realitzaran properament mitjançant aquesta web. En l'enllaç adjunt on indica: INSCRIPCIONS A LA CURSA. De forma presencial les inscripcions es poden fer al punt informàtic del Servei de Cultura i Joventut (de dilluns a divendres de 17 a 20 h)


El preu de la inscripció a la cursa gran és de 3 euros per participant si la inscripció es realitza amb antelació i 5 euros si es fa el mateix dia de la cursa (si no s'han exhaurit les places prèviament. El nombre màxim de participants és de 500). La inscripció a les altres curses és gratuïta.

Darrera actualització: 16.01.2014 | 02:40