L'Ajuntament repartirà 2.500 porta entrepans reutilitzables als centres escolars

Dijous, 22 de desembre de 2016 a les 00:00
L’Ajuntament de Polinyà ha fet entrega de 500 unitats de Boc’n Rolls o porta entrepans a l’Institut de Polinyà. Un sistema reutilitzable i, per tant, més ecològic, per a embolicar l’entrepà. D’aquesta manera es busca reduir l’ús de paper d’alumini i, en conseqüència, també els residus generats diàriament al centre.

El institut ha repartit els Boc’n Rolls entre els alumnes per tal de conscienciar-los sobre la necessitat de reduir els residus que generem i de reutilitzar i reciclar els materials. A més, l’IES Polinyà també ha iniciat la campanya “Patis Nets” a través de la qual han recollit durant cinc dies tota la brossa generada al pati per després exposar-la a l’entrada del institut el dia de l’entrega de notes. En total, en només cinc dies, han recollit més de 30 quilos de brossa. També han exposat les fotografies que han fet dels patis bruts perquè les poguessin veure tant els pares com els alumnes.

L’Ajuntament ha adquirit 2.500 unitats de Boc’n Rolls amb un cost total de 7.708,60 € que es repartiran entre els diferents centres escolars del municipi en el marc de la campanya de civisme “Polinyà també és casa teva” que s’està duent a terme aquests mesos a Polinyà.


Darrera actualització: 22.12.2016 | 03:39