CAN GAVARRA - Centre de serveis a l'empresa i l'emprenedoria.

Can Gavarra és una masia que va ser cedida a l'Ajuntament de Polinyà amb motiu del desenvolupament del nou polígon d'activitats econòmiques de Llevant i que ha estat rehabilitada. La ubicació d'aquesta masia en un lloc estratègic, enmig dels polígons industrials i ben comunicada per la xarxa viària, va ser considerada idònia per crear un Centre de Serveis a l'empresa i a les persones emprenedores.

El Centre de Serveis a les empreses i l'emprenedoria Can Gavarra té com objectiu estratègic impulsar la renovació del teixit industrial del municipi, cap a activitats de més valor afegit i major intensitat tecnològica, seguint la línia dels objectius de la recent creada associació B-30. També es vol impulsar polítiques d'innovació i cooperació empresarials, donar suport a la internacionalització, atreure inversions, etc. En definitiva, s'espera millorar  les condicions de l'economia local però, sobretot, es generin nous llocs de treball.

L'equipament, d'uns 1.000 m2 d'edificació, integra programes en quatre línies d'actuació:

El Viver d'empreses, amb un total de 20 oficines per a ús professional d’entre 21 i 44 m2, 4 espais de  treball compartit (coworking) i 3 locals comercials de serveis empresarials de proximitat, d’entre 44 i 47 m2 ,  que poden allotjar tant a persones emprenedores que vulguin desenvolupar el seu projecte empresarial en un entorn propici, com a empreses més consolidades. Per l'accés al viver es valoren positivament projectes del sector logístic, tecnològic i de serveis a les empreses. Les empreses de recent constitució poden gaudir de descomptes inicials. Can Gavarra compta també amb una sala per al Club de l'emprenedor: un espai de trobada i recursos per a persones emprenedores que vulguin madurar i desenvolupar el seu projecte empresarial.

A l'edifici també hi ha diversos despatxos, sales de reunions i aules de formació, així com una sala d'actes amb capacitat per a unes 80 persones. Aquestes sales i aules es poden deixar en préstec per a les empreses que puguin necessitar espais tant de reunió o formació com la sala d'actes per a fer-hi activitats, presentacions, etc. Es disposa a més d’un Servei de domiciliació empresarial per l’empreses, professionals i persones autònomes que estiguin interessats en tenir la seu de l’empresa a Can Gavarra.

Can Gavarra també acull les activitats pròpies del servei d'empresa de l'ajuntament: informació i assessorament a empreses, visites in company, xerrades, accions de formació, projectes per a la millora de la competitivitat, d'internacionalització de les empreses, màrqueting ditigtal, etc.

Paral·lelament, és un punt de trobada entre les empreses del territori (principalment de l'àmbit de la Riera de Caldes) per afavorir el desenvolupament i la innovació en l'àmbit de la logística integral, fent formació i recerca.

Finalment, es dóna suport a l'emprenedoria: tota persona que tingui un projecte rebrà l’acompanyament i la formació necessària en les fases i tràmits necessaris per poder finançar i constituir el seu negoci.  A més, s’ofereix el Servei “Punt PAE o punt d’atenció a l’emprenedoria”, que permet donar-se d’alta a autònoms i societats limitades estalviant-se tràmits i desplaçaments.

Can Gavarra vol ser la seu d'organitzacions i d'associacions empresarials, així com de persones emprenedores per establir aliances i col·laboracions específiques i per participar en la seva dinamització.

Camí de can Gavarra, 2, Polígon de Llevant - 08213 Polinyà
Telèfon: 93 728 11 10
Adreça electrònica: cangavarra@ajpolinya.cat
Lloc web: www.cangavarra.cat/
Horari:  
Dilluns a divendres de 9 a 15 h
Dilluns i dimecres de 16 a 19 h
Vegeu-ne la situació al mapa
Darrera actualització: 28.03.2022 | 17:26