Accessibilitat

L'Ajuntament de Polinyà ofereix el seu web amb un disseny accessible amb l'objectiu de garantir l'accés als continguts al major nombre possible de persones, tenint en compte col·lectius amb discapacitats fí­siques i col·lectius amb diferents entorns tecnològics o d'accés.

S'han tingut en compte les Pautes d'accessibilitat establertes pel grup de treball WAI (Web Access Initiative) que pertany al W3C (World Wide Web Consortium).

En concret, aquest web s'adapta a les pautes del Web Content Accessibility Guidelines 1.0, nivell doble A, les quals van subjectes a altres estàndards i consideracions que es descriuen a continuació: Estàndards i compatibilitat Totes les pàgines del web compleixen les recomanacions XHTML 1.0 del W3C o HTML 4.01 segons el cas. En tots els casos s'han seguit els criteris de marcat semàntic i estructurat per separar l'estructura de la presentació dels continguts.

La presentació dels continguts de les pàgines web s'ha desenvolupat complint les recomanacions CSS 2 del W3C. Aquests estàndards garanteixen l'accés a la informació del web a través de qualsevol dispositiu de navegació que segueixi els estàndards i recomanacions del W3C.

Valid CSS!Valid XHTML 1.0 Transitional Level Double-A Conformance to Web Content Accessibility Guidelines 1.0

Per tal de facilitat la navegabilitat, el web de l'ajuntament també incorpora moltes de les pautes del nivell triple A, una d'elles es l'accés als continguts a través de teclat, així doncs la pàgina te algunes dreceres de teclat definides que podeu fer servir per accedir a diferents apartats de forma ràpida sense necessitat de fer servir el ratolí.

En funció del navegador que utilitzeu haureu de realitzar una combinació de tecles diferents, amb el navegador Microsoft Internet Explorer 6 o superior haureu de prémer la tecla Alt + la lletra definida + Intro, Mentre que amb Firefox 2 o superior haureu de prémer les tecles Alt + Shift + la lletra definida, a continuació ús mostrem les lletres definides en la pàgina web.

I - Pàgina principal
C - Cercador

Les opcions del menú principal de la pàgina web també són accessibles a través del teclat fent servir els numeros enlloc de les lletres, així doncs si el menú mostra quatre opcions només haureu de fer la combinacio de tecles amb el número 3 per a escollir la terçera opció del menú.

Per a més informació sobre l'ús de dreceres de teclat, podeu consultar els manuals del vostre navegador web.

Darrera actualització: 10.03.2022 | 11:33
Darrera actualització: 10.03.2022 | 11:33