PDeCAT:L'estat espanyol vol empresonar les idees, les creences, la paraula, el pensament, la política-Març 2018

L'estat espanyol vol empresonar les idees, les creences, la paraula, el pensament, la política. El setge de la justícia espanyola contra la llibertat del nostre país ens afecta a tots. No només als independentistes, sinó a tots, també als ciutadans que vingueren d'arreu, que varen veure amb Catalunya l'oportunitat d'establir-se i crear la seva nova llar. Catalunya els va acollir, l'estat espanyol és qui va en contra de tots nosaltres.

Catalunya s'identifica com una societat on hi ha llibertat, democràcia, tolerància i modernitat. I ara, aquests valors estan en risc a causa de la involució reaccionària de l'estat espanyol.

Membres del nostre Govern i del nostre Parlament, avui, pateixen la injustícia d'un estat de venjança, no de dret. Amb membres empresonats, fora de les seves famílies, a l’exili, a consequència d'aquesta represió.

L'estat no ha acceptat el resultat del 21 D, està clar que no és un problema de candidats, el problema per ells es la victòria democràtica de l’independentisme.

L'estat espanyol ha de saber que no ens deixarem sotmetre, no ens deixarem humiliar, comptem amb polítics honestos i honrats a la presó i a l’exili.

Més que mai és el moment del compromís, de la unitat, de persistir. Fins i tot, de conjurar-se al servei d'aquest poble i de la seva LLIBERTAT.

 

VISCA CATALUNYA

Darrera actualització: 02.10.2018 | 10:03