PDeCAT: Després d'unes merescudes vacances reprenem l'activitat-Setembre 2018

a molts de nosaltres , de segur ens han quedat cosas per fer, doncs a l’equip de govern també, CORREM-HI TOTS.

Ara es l'hora de córrer, doncs ve tot a l'hora, els vestuaris de la pista del Turó sense acabar i pel que veiem n’hi ha per dies. Menys mal que s’han presentat dues empreses que entren a concurs per tirar endevant la reforma integral de la biblioteca, seguidament sortirà l'empresa que es farà càrrec de la reforma parcial del Centre Cívic, esperem que a totes les entitats que el fan servir se'ls hi hagi trobat un lloc per continuar les seves activitats, sense perjudicar el seu dia a dia.

Com si ens ho veiéssim a venir, la saturació del Casal de la Gent Gran , vinga tothom cap allà , seran aproximadament 6 mesos d'obres, ens enganxa el Nadal, podíen haver-ho fet en altres dates, no creieu? Totes les activitats d'entitats del poble que per aquestes dates necessiten d'aquest espai.

Però esclar, s'apropen eleccions i hem de justificar la legislatura, que el poble se n’adoni que hem fet moltes obres, que se  n’adonin que hem treballat força, a veure si així ens tornen a votar, intentaran inaugurar com més coses millor abans del 26 de maig de l'any que ve.

La gent gran està cansada de dir-ho, POC A POC I BONA LLETRA, creieu que tot depressa i corrents sortirà bé? Quantes obres haurem de millorar després de festes? Esperem que poques pel bé de la butxaca dels nostres ciutadans.

En fi, que surti tot bé i que no ens costi mes calers, com diu la dita.

Esperem que l'encert amb la presa de decisions de l’equip de govern arribi a bon fi, si no, ja ho sabeu, ens tocarà rascar-nos la butxaca per paliar les malifetes.

Darrera actualització: 02.10.2018 | 10:37