PDeCAT: Bon any nou ciutadans! - Desembre 2017

Comença un nou any en el que ens haurem de seure a parlar i consensuar què és el millor per els nostres ciutadans i quines prioritats donem als projectes per invertir els diners dels impostos que el nostre ajuntament recapta de tots nosaltres.

Des de PDeCat som conscients de la millora econòmica amb la qual el nostre ajuntament es troba actualment, l’increment d’ingressos a nivell de plusvàlues, de la posada en marxa de noves empreses, de la venda de terrenys del nostre patrimoni, referent al tan per cent de l’aprofitament dels terrenys del nostre polígon industrial de llevant, els que proporcionen actualment uns ingressos extres, així com el cobrament de la primera fase de Can Gavarra  i ens referim al FEDER, que durant l'anterior mandat vàrem haver d'avançar, amb unes condicions precàries i sense saber si a final de mes es podrien pagar les nòmines del personal del nostre ajuntament.

És per això que serem curosos a l'hora que l'equip de govern destini els ingressos a les millores que s’hagin de dur a terme a nivell general.

Creiem, des de PDeCat, que les inversions han de ser distribuïdes per tot el poble, on siguin necessàries, no som partidaris d'invertir en grans obres que sols beneficiïn una part del poble, sinó que han de ser petites inversions que ajudin a millorar petits espais del poble que actualment son necessaris de remodelar, de dignificar.

Els partits que actualment estem a l'oposició hem fet a l’equip de govern moltes propostes que fins ara no s’han dut a terme. “Lo estamos mirando”, és l'actual resposta que se’ns dona a propostes de fa més de dos anys, com la millora del Centre Cívic, on tant la seva capacitat, la qual es va posar en evidència a la darrera actuació del grup Calisay, no s’hi cabia, la gent dreta, els lavabos petits a falta d'un per a minusvàlids, vestidors insuficients, etc. És necessari millorar, no solament aquesta, sinó moltes més.

Per això serem exigents a l'hora de fer una distribució equitativa, que tot el poble se’n beneficiï.

Des de PDeCat us desitgem que aquest any que comença sigui pròsper per a tots vosaltres.

CONTINUEM TREBALLANT PER AL NOSTRE POBLE, ENDAVANT.

Darrera actualització: 29.12.2017 | 13:24