PDeCAT: Actuacions prioritàries - Gener 2018

Des del grup PDeCAT, reivindiquem les veritables necessitats dels espais, carrers i equipaments situats al nostre poble, per davant de la creació d’altres.

No vol dir que hi estiguem en contra, però sí volem que s’estableixi un ordre de prioritats a l’hora de dur a terme els projectes o reparacions pertinents. Primer de tot, mencionar el Centre Cívic, espai vital per a la socialització a la nostra vila, el qual no necessita un rentat de cara, sinó una reforma integral a causa de la seva antiguitat i de la mancança d’espai pels quasi 8.700 habitants censats a Polinyà.

Voldríem, si més no, fer menció als pressupostos participatius. Creiem que la millor fórmula seria sempre mirant del que es disposi a pressupostos, destinar una quantitat raonable per a dur a terme un o diversos projectes, però sempre projectes sorgits dels nostres ciutadans, no posar sobre la taula diferents opcions i que la ciutadania esculli. És el ciutadà qui ha de proposar i el consistori destinar la partida corresponent. Des del PDECAT, així entenem els pressupostos participatius, i si es tractés de diferents projectes posar-los a votació, que siguin els polinyanencs i polinyanenques, realment, els protagonistes.

No podem posar un projecte sobre la taula i que el poble decideixi quins arbres hi hem de posar, quins bancs per seure i de quin color. Som conscients que és complicat, però sí volem que el poble participi, sí volem ser transparents i no caure en fer propostes electoralistes on ens serà més fàcil captar vots, hem de posar l’honestedat per davant dels interessos partidistes i personals. PDeCAT té aquest concepte molt clar: transparència i honestedat davant els nostres ciutadans/es.

CONTINUEM TREBALLANT PEL NOSTRE POBLE.

Darrera actualització: 02.10.2018 | 10:06