PDCAT:S’apropen les eleccions municipals-maig 2018

D’un temps ençà s’estan duen a terme tota una sèrie de despropòsits que ens porten a pensar que el nostre Ajuntament esta esgotant les seves possibilitats de tirar endavant aquests projectes.

Se li esgoten les idees a l’actual equip de govern, comencen a solapar-se esdeveniments com les Jornades de la Gent gran amb la 2a Fira de la Pagesia.

Si us n’adoneu, hem dit segona fira; doncs no sabem si és que han perdut els papers o falta comunicació entre la part política. El més greu de tot, és que la comunicació és nul•la amb la part tècnica. És la part tècnica la que se n’ha d’adonar d’aquesta errada, a no ser que la part política hagi imposat el seu criteri.

No, no . No posem la segona perquè la primera la va fer l’anterior equip de govern.

Bé. Aclarit aquest punt, com es poden solapar aquets dos actes? No veuen que entre que la gent gran assaja les seves actuacions per dissabte i diumenge se celebra el dinar de cloenda? I que fins a quarts de nou que no conclourà, quin tems tindran aquestes 200 persones de gaudir d’aquesta fira? D’altra banda, la Mostra d’Entitats prevista per diumenges anteriors amb la que el dissabte de la mateixa setmana se celebra l’Aplec de la Sardana.

Algú del govern, tot i la previsió de pluja, va tenir la brillant idea de celebrar la Mostra d’Entitats al descampat del costat del CAT. Les entitats es van presentar; i és clar, va quedar anul•lada pel fang que es va generar. Es podria haver aprofitat perfectament l’escenari ja muntat a la plaça de la Vila.

I sense fang. Sembla que no tinguin ganes que les entitats es mostrin al poble. Ens dóna la impressió que existeix una desgana a l’hora d’assistir als ac-tes, d’eludir responsabilitat política. On són els tècnics que han d’aconsellar a la part política? O és la part política que no vol escoltar a la part tècnica?

El gran perjudicat: el poble i les entitats, que va-ren fer el gasto per muntar aquesta mostra d’entitats. Creiem que s’ha esgotat la legislatura abans d’hora, s’han esgotat les idees i s’ha entrat en una dinàmica de “todo me da igual”. El compromís que varen adquirir amb el poble no existeix, tot i que l’oposició els hem deixat fer sense posar moltes traves, fent una oposició constructiva que no han sabut aprofitar. En fi, desitgem que el poble decideixi millor a l’hora de posar al capdavant de l’Ajuntament a gent amb ganes de tirar endavant els projectes del nostre poble .

Quedem a la vostra disposició des del PDECAT.

Darrera actualització: 01.10.2018 | 14:54