ERC:La Mobilitat -Maig 2018

És evident que un dels gran reptes que té Polinyà en aquests moments és la mobilitat i el transport. És per això que des del grup d’ERC a l’Ajuntament de Polinyà, hem rebut amb satisfacció la notícia de la construcció d’una estació de la R-8 a Santa Perpetua de Mogoda.

 Malgrat aquesta bona notícia, les obres de la rambla a la carretera de Sentmenat han fet que es desviï tot el trànsit per dues de les tres escoles del nostre municipi, aspecte delicat i perillós en especial a les hores d’entrada i sortida dels infants.  

El descrèdit de la política actual continua sent una assignatura pendent al nostre país; els casos de corrupció, el mal funcionament públic, el clientelisme, el tràfic d’influències, etc... són encara elements que degraden la imatge de la nostra eina fonamental d’organització com a societat. Des del nostre grup, ERC a l’Ajuntament de Polinyà, hem defensat el republicanisme els valors del qual són la llibertat, la igualtat i la justícia social com a forma de regeneració democràtica. És per això que hem d’avançar per generar noves eines i mecanismes que garanteixin la participació ciutadana per tal d’enfortir el sistema democràtic i la transparència per posar en coneixement de tota la gestió als nostres veïns i veïnes. En el passat ple de maig, vàrem estrenar el nou sistema de gravació dels plens, una eina que el nostre Grup Municipal feia molt de temps que treballava per a fer-lo realitat i que ens permetrà ser més transparents de cara al ciutadà que podrà fer seguiment del plens mitjançant més eines de les ja disposava.

Per a finalitzar el nostre article en aquest butlletí, ens agradaria parlar del projecte de la biblioteca, un projecte que va encetar el nostre Grup Municipal en l’anterior legislatura i que un cop presentat per l’equip de govern ens presenta un dubte: els estudiants de Polinyà romandran sense aula d’estudi el temps que durin les obres? Esperem i desitgem que no sigui així i s’habiliti una aula d’estudi.

Darrera actualització: 02.10.2018 | 08:40