ERC: Projectes buits de contingut-Juliol 2018

Arriba el mes de setembre i cal fer repàs de l’activitat política del que portem de l’any 2018 on el titular podria ser: un govern municipal amb projectes buits de contingut.

Polinyà necessita projectes per a desenvolupar, projectes amb continguts i respostes a les demandes de la població.

El darrer ple, vàrem fer 6 preguntes: com estava la licitació deserta de la biblioteca, com es trobava la nova licitació de la Zona del Turó, com està funcionant el projecte dels educadors de carrer, projecte de compensació pel petit comerç afectat per les obres del nou passeig, i les valoracions i futurs projectes d’educació i entitats esportives.

Cap de les preguntes va trobar una resposta adient sota el nostre punt de vista, cap ni una. La biblioteca s’està refent el projecte (ja estava fet i s’ha de licitar per 100.000€ més); la zona del Turó no es licitarà fins setembre; en referència als educadors de carrer: a finals del mes de juliol ens donaran l’informe (a data d’aquest escrit no l’hem rebut); demanen que els enviem projectes de compensació d’altres municipis, i estem sense valoració ni projectes per les entitats esportives i amb un projecte de la deixalleria a nivell d’educació, però sense cap resposta de valoració del curs acadèmic.

L’activitat no s’atura al juliol i l’agost, tal i com sembla derivar-se dels projectes de licitació. Els pressupostos 2018 no estan aprovats i les inversions estan aturades, excepte aquelles que tots els grups municipals vàrem decidir tirar endavant.

El 13 de juliol, el nostre regidor Sergi Martínez, es va reunir amb el Conseller d’Ensenyament per a escoltar i explicar la situació dels centres educatius del nostre municipi, la reunió va servir per a saber els projectes del departament per a Polinyà.

Ha passat l’estiu, i amb l’estiu s’acaben les vacances per a la majoria dels habitants de Polinyà. Des del nostre Grup Municipal esperem que tot@s les hàgiu gaudit, nosaltres no hem tancat per vacances, hem seguit treballant per i per a Polinyà.

Darrera actualització: 02.10.2018 | 09:50