ERC: La República ha guanyat el 155 - Desembre 2017

A Esquerra Republicana hem fet el nostre millor resultat des de 1978 amb 32 diputats, després d’una de les campanyes més complicades pel 21D, amb el nostre candidat a presó.

Els ciutadans han votat llibertat. Hi ha hagut una participació rècord. En unes condicions en les quals tothom ens deia que era impossible, hem aconseguit més vots que al 2015.

Després dels resultats de les eleccions del 21-D cal restituir el Govern legítim i fer-ho el més aviat possible per posar fi a tot el que ha suposat el 155. Queda ben manifest que els ciutadans de Catalunya han tornat a ratificar la república amb els seus vots.

Volem aconseguir que es configuri un Govern el més ràpid possible a favor de la República, que posi fi al 155 i rehabiliti els seus efectes sobre els serveis socials. Ha de quedar clar que el mandat a favor de la República ha estat un cop més inapel·lable, malgrat ser unes eleccions totalment desiguals. El mandat a favor de la República és democràtic i estable. L'hem passat per les urnes més de 4 vegades i més de 2 milions de persones l'han legitimat. Fins i tot, la premsa internacional se'n fa ressò: tenim un mandat a favor de la República.

Volem fer arribar un agraïment a tots els veïns de Polinyà pels 887 vots  per a Esquerra Republicana i als més de 1500 vots independentistes a la nostra vila. I un agraïment  també als 20 apoderats i apoderades que en un dia intens d’eleccions que no hauríem volgut, hi han estat servint a la democràcia. Per vosaltres que ho heu fet possible.

Ens esperen gran reptes i molt de treball. Encarem un 2018 ple de projectes apassionants, de vila i de país, en el que esperem retrobar-vos sovint. Esquerra farà el que ha fet sempre, treballar incansablement a favor de la República, que és el que han decidit els ciutadans de Catalunya. Ens posem al servei de la llibertat i la justícia social, al servei de la democràcia, des de l’esquerra i explicitant que som la garantia de polítiques socials a Polinyà i a la República Catalana.

A totes les Polinyanenques i a tots els Polinyanencs us desitgem un any 2018 ple d’amor, salut i felicitat.

Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya-Polinyà

Darrera actualització: 29.12.2017 | 13:19