ERC: Govern Municipal: un caos organitzatiu i de gestió-Setembre 2018

Arrel dels articles realitzats pels Grups Municipals de l’equip de govern (PSC-EUiA) en la revista municipal del mes de setembre, i donat que aquestes afirmacions realitzades en els escrits  no reflecteixen la realitat de la situació, volem puntualitzar el següent:

  1. L’agenda dels Grups Municipals ve definida per l’equip de govern, ells ens convoquen a les Juntes de Portaveus, Plens, Comissions Informatives, etc. Els Grups Municipals a l’oposició, no convoquem.
  2. L’agenda política de l’Ajuntament de Polinyà durant l’any 2018 es resumeix en: quatre plens municipals, juntes de portaveus, comissions informatives i d’àrea. En tres dels quatre plens municipals, els partits que formem l’oposició municipal hem aprovat modificacions pressupostàries en projectes que estaven dintre del full d’inversions de l’equip de govern. En un acte de responsabilitat hem aprovat aquestes modificacions pressupostàries i necessàries per a Polinyà. Només al ple del mes de maig les inversions aprovades van ser un total de 617.000€.
  3. Els Grups Municipals del PSC i EUiA diuen als seus articles que al mes de juliol, l’acord era pràcticament total en els pressupostos i inversions. Des d’ERC ens preguntem: per què si l’acord era gairebé total no es va convocar la Junta de Portaveus i el Ple Extraordinari per aprovar els pressupostos? La primera trucada, millor dit missatge per a reprendre l’activitat política es va produir el dia 31 d’agost...
  4. Dos mesos havien passat des de juliol... Si hi havia aquest acord, perquè no se’ns va convocar? Quina activitat ha dut a terme el govern?
  5. Des d’ERC no acceptarem cap xantatge i més tenint en compte que hi ha en joc els diners de TOTS i TOTES les veïnes de Polinyà que al final, no ens enganyem, pagarem amb els nostres impostos.
  6. A l’oposició ens demanen aprovar uns pressupostos que any rere any no apliquen. Hi ha diners per a projectes pressupostats des de 2016 que no s’han fet efectius. On són aquests diners?
  7. El caos al govern és tant dramàtic que ni es van adonar que no s’havia licitatla tanca del pati de l’Escola Polinyà tot i que l'oposició va aprovar la partida necessària.

Per tot plegat demanem al govern municipal que faci els deures i executi les inversions previstes. Que no faci culpable del caos organitzatiu i de gestió, que ells mateixos han provocat, a l'oposició. Des d’ERC actuem amb responsabilitat i en benefici de Polinyà però no tolerarem que les veïnes i veïns paguin allò que el govern no sap fer.

Grup Municipal d’ERC -Polinyà

Darrera actualització: 02.10.2018 | 10:46