ERC: Canvis al grup municipal d'ERC Polinyà - Febrer 2018

El passat 1 de febrer, Anna Fernàndez, regidora portaveu d’ERC a Polinyà va anunciar en una assemblea de militants i simpatitzants la seva renúncia com a regidora. Una nova etapa professional i el fet d’haver de residir en un altre municipi fan que hagi de deixar la regidoria que ocupa d’ençà el 2011 a la nostra vila. Emprèn un nou camí, una nova etapa personal.

Fa més de 8 anys que l’Anna encapçala el projecte d’ERC a Polinyà. Durant la legislatura de 2011 a 2015 com a regidora de cultura i esports. Durant aquesta etapa es van implantar projectes com un servei a entitats, la celebració de la festivitat de Sant Jordi, la implantació de convenis amb les entitats esportives, la remodelació del camp de futbol -amb la instal·lació de gespa artificial-, un nou terra al pavelló del PAS o l’inici de la remodelació de la pista del Turó. Es van reiniciar els actes al voltant de l’Onze de Setembre, s’impulsaren treballs i documentals basats en la recuperació de la memòria històrica i es donà un tomb important tant en programació com en comunicació per la festa major.

Des de l’any 2015 com a regidora portaveu a l’ajuntament de Polinyà ha treballat en la proposta i inclusió de projectes d’ERC com la implantació d’educadors de carrer, l’ampliació de la biblioteca (ja iniciat durant la seva etapa com a regidora de cultura), la reurbanització de la carretera de Sentmenat per convertir-la en un passeig, la implantació i ús d’energies renovables com la instal·lació de calderes de biomassa en equipaments municipals, la creació d’espais cardioprotegits o l’impuls de projectes de recuperació de memòria històrica i de realització de catàlegs de patrimoni que protegeixin i donin a conèixer a tothom els tresors de la nostra vila.

L’Anna emprèn nou camí, però el seu compromís amb Polinyà, amb el país i amb ERC roman intacte. Sempre ha treballat des del servei públic, pels ciutadans i és així com continuarem treballant, perquè ens estimem Polinyà.

La política és renovació i transformació. En els propers dies coneixereu la persona que representarà ERC i pilotarà durant els propers anys el nostre projecte per Polinyà. Estigueu atents perquè segur que molts de vosaltres la coneixereu.

Grup Municipal Esquerra Republicana de Catalunya - Polinyà
 

Darrera actualització: 02.10.2018 | 10:00