Eleccions autonòmiques - Novembre 2017

Com ve sabeu, el 21 de desembre estem cridats a eleccions autonòmiques. L'aplicació de l’article 155 junt amb la decisió que prengué el Sr Mariano Rajoy, president del Govern del Partit Popular, ens ha dut a una situació insostenible.

Empresonats, tan a nivell d’associacions i ens referim als Jordis, com a nivell de govern, i ens referim als nostres consellers, tant als que estan empresonats com els que es troben a Brussel·les, per poder fer sentir la seva veu per tota Europa, lluny de les seves famílies, allunyats i anyorats per tots nosaltres.

Per això és necessari que el 21D s'omplin les urnes, tinguem el convenciment, doncs, CATALUNYA ens necessita a tots. Tirem endavant el Nostre país, hem de ser responsables i conscients del que ens hi juguem. Com moltes vegades s’ha dit per part del nostres polítics, si nosaltres no responem, si no hi som, si tant ens fa, ells guanyen. Per aquest motiu, des de JUNTS PER CATALUNYA esteu convidats a formar part d'aquests milers de catalans que volen el millor per aquesta, la seva terra, tan foren nats o no, parlaren la llengua o d'altres, per un futur millor, formem part de l'història d'aquest el nostre país. Omplim les urnes, fem-ho per nosaltres, pels nostres fills i nets i per deixar de ser esclaus d'aquest govern que ens vol sotmesos. No tinguem por, fem valer els nostres sentiments, el nostre criteri, estimem la nostra terra, demostrem-los que som capaços de tirar CATALUNYA ENDAVANT, OMPLIM LES URNES, VOTEM, SOM-HI.

Darrera actualització: 29.12.2017 | 13:06