Vota el millor aparador nadalenc de Polinyà i guanya un val de 100 €

Dilluns, 19 de desembre de 2022 a les 00:00

La votació popular es podrà fer des del 19 de desembre al 30 de desembre.

La Cambra de Comerç de Sabadell organitza la 53a edició del Concurs d’aparadors de Nadal, enguany amb una novetat important: una votació popular per a escollir el millor aparador de cada municipi participant. Així, la ciutadania podrà votar mitjançant un codi QR que trobaran a l’aparador de cada establiment participant en el concurs. Amb aquest codi s’accedirà a una web on els ciutadans podran votar l’aparador o aparadors que més els hagin agradat.

Els votants populars hauran de ser majors de 18 anys i tots ells participaran en un sorteig d’un premi de 100€ en vals, que hauran de bescanviar en el comerç que hagi guanyat el vot popular d’aquell municipi. La votació es farà entre el 19 de desembre i el 30 de desembre. A més, l’Ajuntament de Polinyà complementarà aquest premi atorgant 100€ més a l’establiment guanyador per votació popular.

Com cada any l’Ajuntament de Polinyà col·labora en el Concurs d’Aparadors organitzat per la Cambra de Comerç de Sabadell, atorgant un premi de 300€ al millor aparador del municipi. A més, la Cambra de Comerç de Sabadell atorgarà, com també és tradició, 3 premis als millors aparadors de la demarcació, escollits per un jurat qualificador:

  • 1r premi, 500€ i diploma
  • 2n premi, 200€ i diploma
  • 3r premi, diploma i una matrícula gratuïta als cursos de la Cambra de Comerç
  • Premi a la millor campanya en xarxes socials, el guanyador s’endurà un diploma i una matrícula gratuïta als cursos de màrqueting digital -o equivalent- de la Cambra de Comerç de Sabadell.

La visita del jurat de la Cambra de Comerç s’efectuarà entre el 9 i el 21 de desembre de 2022.

Darrera actualització: 19.12.2022 | 10:29